Sjajna stvar!

PREMIJERA SINGLA Saša Lozar rastura novim singlom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Saša Lozar premijerno predstavlja novi singl - 'Za nas dvoje'. Autorski je to uradak uglednog Predraga Martinjaka-Peggya.

Novi singl Saše Lozara 'Za nas dvoje' autorski uradak velikog autora i tekstopisca ujedno i glazbenog producenta Predraga Marinjaka-Peggya koji je jedan od najuspješnijih autora i glazbenika, višestruki dobitnik svih prestižnih glazbenih nagrada, uključujući i mnogobrojnih Porina.

Saša Lozar će održati svoj prvi samostalni koncert u pratnji vrsnih glazbenika 22. travnja 2016. u maloj dvorani Vatroslava Lisinskog, s početkom u 19.30 sati.

Pogledaj i ovo showbuzz Oči, usta, nos? Vidite li vi sličnosti? 'Već mi je puno ljudi reklo da mu ličim'

Koncert će se održati u maloj dvorani Lisinski koja može dočarati intimnu atmosferu i kronološki razvojno-afirmativni put ovog izvrsnog mladog pjevača koji sigurnim i discipliniranim koracima polako zauzima stabilnu poziciju u glazbenom svijetu.

Svojim toplim vokalom i glasovnim mogućnostima izvodit će i dočarati pjesme koje su obilježile njegov razvojni put, uključujući omiljene mu obrade poput 'Molitve za Magdalenu','My Baby Just Cares For Me','Somebody To Love' te neke od svojih uspješnica kao što su 'Nemoćan pred njom' i 'Nitko kao mi', te zabaviti poznatim imitacijama na potpuno novi način.

Saša će na koncertu ugostiti i svoje glazbene prijatelje iz struke, izvrsnu Natali Dizdar, Maju Posavec i Luku Bulića.

Nakon veličanstvene pobjede, vokalni virtuoz svih glazbenih smjerova i žanrova, uz svoj pjevački talent pokazao je svoje neiscrpno plesačko i glumačko umijeće, te tri mjeseca, iz tjedna u tjedan, uveseljavao naše domove. U najgledanijem showu 'Tvoje lice zvuči poznato' Saša je utjelovio 12 fantastičnih likova svih stilova i glazbenih smjerova: Maju Blagdan, Eltona Johna, Jelenu Rozgu, Taylor Swift, Annie Lennox, Alice Coopera, Vanilla Ice, Rod Stewarta, Leann Rimes, Louis Prima, Arethu Franklin i Beyonce te dokazao da je multitalent koji se rijetko pojavljuje.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene