Saša Lozar (Foto: Dijana Ljubanović)
Saša Lozar (Foto: Dijana Ljubanović) Foto: Dijana Ljubanovi?

Jednostavni riječima koncert Saše Lozara bio je za pamćenje, glazbeno, zabavno i jako emotivno.


Saša Lozar je oduševio je izvedbama velikih hrvatskih hitova poput "Pelin i med", "Mjesto za dvoje", "Samo za taj osjećaj", "Lady", a posebno izvedbama svojih najvećih hitova poput, "Tebi", "Nemoćan pred njom","Tajno", "Da",  trenutnog singla, koji je te večeri premijerno izveden i to u društvu svog gosta Baby Dooksa. Još jedna velika potvrda da se dugogodišnji rad i trud isplate, stoga očekujemo još puno ovakvih Sašinih koncerta i hitova.

Vezani članci Saša Lozar - 4 Slavljeničke brojke Saše Lozara: 40. rođendan i 15 godina braka, pjevač iskreno o životnim uspjesima i supruzi Marini Saša i Marina Lozar Saša Lozar romantičnom objavom i fotkom iz kreveta supruzi Marini čestitao godišnjicu: "Sve se posložilo"

Na pozornici su mu se pridružili suradnici glazbenici, producenti Baby Dooks, autor/glazbenik Predrag Martinjak, autor/gitarista Ante Pecotić , te Igor Geržina svima dobro poznati saksofonist.

Atmosfera na stageu je bila užarena, a odlična izvedba velikog hita "Pelin i med" našeg neprežaljenog Dina Dvornika bila je dostojna autoru balade, te publiku ostavila bez daha.

"Puno puta sam izvodio velike hitove, i izvodit ću ih i dalje, ali neusporediv je osjećaj kad pjevaš svoje pjesme poput "Nemoćan pred njom", "Nitko kao mi","Tajno", "D", "Šale", koja je posebna stvar i kada ljudi reagiraju na to od prve do zadnje riječi. Moje pjesme savršeno funkcioniraju u live izvedbama. Publika Sax a je bila sve, poklopilo se s gostima, moji dečki iz benda, Turkalj, Gjud, Klarić i Krznar su vrsni glazbenici. Veliki je gušt dijeliti pozornicu s ljudima koju vole i poštuju glazbu. Bilo je nezaboravno i jedva čekam svoj novi koncert. Bit će još bolje", izjavio je Saša.

Jadranka Kosor objavila novu fotografiju iz prošlosti i pokazala noge: ''Kao Sophia Loren!"

Unakažena glazbenica pokazala bujni dekolte, njezina pojava izazvala šok i nevjericu

Domaćem paru nije presudila razlika od 30 godina, no nešto jest. Ipak, danas su bliski prijatelji