"Daleko od Raja" najavni je singl povodom izlaska trećeg studijskog albuma Saše Lozara pod nazivom "San".

Galerija Saša Lozar +0 Saša Lozar

Dinamičan, plesan, vokalno razigran i ponovo drugačiji Saša Lozar, još jednom potvrđuje da su originalnost, talent, upornost i dosljednost neophodni za ostvarenje jedne kvalitetne glazbene priče.

Vezani članci Saša Lozar Našeg pjevača i suprugu zamijenili za Maju Šuput i muža Nenada, on je na usporedbe odgovorio u svom šaljivom stilu! Saša Lozar, Tin Samardžić i Damir Kedžo Saša, Tin i Kedžo ponovno na okupu, pogledajte kako su se dečki sastali i probudili ogromnu nostalgiju!

Simboličan naziv novog hita "Daleko od raja", suptilno dočarava početak kraja ili sretni završetak agonije. Ukazuje na promjenu, prihvaćanje neke novonastale situacije, kako u odnosu tako i u širem kontekstu. Glazbeno-vokalna zaigrana forma, nosi jednu toplu emociju, energiju i optimizam.

"San" je treći studijski album, i u njemu je spektar događaja u stvarnom i iluzornom svijetu. Probrana kolekcija pop hitova koji opisuju slijed događaja od samoga početka pa do ostvarenja Sna. Uz dobro znane hitove poput Budi, Tajno, Vrati se, na novom album se i nalazi novo snimljeni materijal.
Ljetni hit San i sarajevska avantura su kvalitetno ispunili sva očekivanja, jednako tako dokaz da su avanture na glazbenom putu nužne.

Autorski tim itekako važan i vrijedan spomena, executive producer Gordana Bosak, za Agapamusic, Predrag Martinjak Peggy koji potpisuje pjesmu "Daleko od raja", mix i mastering: Bojan Šalamon Shalla, Srdjan Sekulović Skansi, Dino Šaran, Đani Pervan, izvrsna autorica teksta Ines Prajo trenutnog singla Daleko od raja. Sve vizualne čarolije i dizajn potpisuje Grupa Ultima, Boris Poljičanin, a atraktivne video spotove na albumu "San" dobro već znani Grzincic Creative Visuals, Sestrice i More Magnets.

Jedna od najljepših Srpkinja ukrala pažnju na meču između Čilića i Đokovića, svi se slažu da je uljepšala i pogled na tribine! Sofija Milošević i Luka Jović Sofija Milošević i Luka Jović Sofija Milošević - 2 +29 Sofija Milošević - 3

Bujna Slavonka kaže da je na njoj baš sve prirodno, ali svi u njezine obline gledaju s nevjericom i pitaju se kako je to moguće? Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 4 Claudia Rivier - 3 +26 Claudia Rivier

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju