Daleko od raja

Plesan i ponovno drugačiji Saša Lozar: Novim hitom suptilno dočarava početak kraja ili sretni završetak agonije

Saša Lozar Saša Lozar PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar +0 Saša Lozar Galerija

"Daleko od Raja" najavni je singl povodom izlaska trećeg studijskog albuma Saše Lozara pod nazivom "San".

Dinamičan, plesan, vokalno razigran i ponovo drugačiji Saša Lozar, još jednom potvrđuje da su originalnost, talent, upornost i dosljednost neophodni za ostvarenje jedne kvalitetne glazbene priče.

Pogledaj i ovo eugen, Dora 2024 Što kažete na ovo? Saša Lozar nije jedini: Kompilacija falševa s Dore sve je što trebate čuti nakon prvog polufinala!

Simboličan naziv novog hita "Daleko od raja", suptilno dočarava početak kraja ili sretni završetak agonije. Ukazuje na promjenu, prihvaćanje neke novonastale situacije, kako u odnosu tako i u širem kontekstu. Glazbeno-vokalna zaigrana forma, nosi jednu toplu emociju, energiju i optimizam.

"San" je treći studijski album, i u njemu je spektar događaja u stvarnom i iluzornom svijetu. Probrana kolekcija pop hitova koji opisuju slijed događaja od samoga početka pa do ostvarenja Sna. Uz dobro znane hitove poput Budi, Tajno, Vrati se, na novom album se i nalazi novo snimljeni materijal.
Ljetni hit San i sarajevska avantura su kvalitetno ispunili sva očekivanja, jednako tako dokaz da su avanture na glazbenom putu nužne.

Autorski tim itekako važan i vrijedan spomena, executive producer Gordana Bosak, za Agapamusic, Predrag Martinjak Peggy koji potpisuje pjesmu "Daleko od raja", mix i mastering: Bojan Šalamon Shalla, Srdjan Sekulović Skansi, Dino Šaran, Đani Pervan, izvrsna autorica teksta Ines Prajo trenutnog singla Daleko od raja. Sve vizualne čarolije i dizajn potpisuje Grupa Ultima, Boris Poljičanin, a atraktivne video spotove na albumu "San" dobro već znani Grzincic Creative Visuals, Sestrice i More Magnets.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene