Najnagrađivaniji redatelj spotova Radislav Jovanov Gonzo i njegov tim su ispričali jednostavnu priču i dijalog dvoje ljubavnika u spotu za sjajnu novu pjesmu Saše Lozara.


Nova pjesma Saše Lozara "DAMA" ostaje u plesnom ozračju, drugačija, nosi dašak vremena 80-ih i 90-ih, istovremeno ponovo pomiče granice zvuka i produkcije. Dosadašnji hitovi poput "Tajno", "Da", "Budi", i dr. još uvijek kontinuirano dominiraju radijskim eterom, i nadamo smo da će ovaj autorski originalan uradak pronaći svoju poziciju na glazbenom nebu.

Vezani članci Saša i Marina Lozar Saša Lozar romantičnom objavom i fotkom iz kreveta supruzi Marini čestitao godišnjicu: "Sve se posložilo" Saša Lozar Novi ljetni hit i remix u izvedbi Saše Lozara pomiče granice i nagovještava promjene na glazbenoj sceni

Najnagrađivaniji redatelj spotova Radislav Jovanov Gonzo i njegov tim su ispričali jednostavnu priču i dijalog dvoje ljubavnika u spotu za ovu sjajnu pjesmu. Spot je jednostavan, a prelijepa vokalistica Ines Nožica i suradnica u ulozi „Dame“ je pokazala svoju raskošnu ženstvenost i ljepotu ovog vremena. Saša Lozar u svojoj plesnoj ulozi uvijek drugačiji, nepredvidiv, prepoznatljiv s lakoćom dočarava autentičnost i emociju koja prati ovu glazbenu priču.

Saša u svakoj novoj interpretaciji pokazuje spektar svog talenta. Razigran, uvijek vokalno drugačiji, nepredvidiv, prepoznatljiv s lakoćom dočarava autentičnost i emociju koja prati ovu glazbenu priču. D A M A pomalo uobičajena konfuzija osjećaja preispitivanja i konačne odluke dvoje ljubavnika da budu skupa.

Autorski uradak talentiranog autora Srđana Sekulović Skansija koji je naklonjen zvuku i potpisu njegovih dosadašnji uradaka "Tajno", "Da", "Budi", autorske pjesme Predraga Martinjaka. Skansi potpisuje velike hitove od kojih izdvajamo već pomalo legendarni hit - baladu "Pelin i med" u izvedbi velikoga Dina Dvornika.

Opsjednut je bizarnim kultom zbog kojeg su mu propali svi brakovi, žene mu i dalje oni biraju, dok o kontroverznoj vjeri kruže razne priče