UVIJEK FANTASTIČAN

PREMIJERA 'Za nas dvoje' napokon dobilo video izdanje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nedavno je održao svoj prvi samostalni koncert, a sada Saša Lozar ima i spot za singl 'Za nas dvoje'.

Novi singl Saše Lozara 'Za nas dvoje' autorski je uradak velikog autora i tekstopisca ujedno i glazbenog producenta Predraga Marinjaka-Peggya koji je jedan od najuspješniih autora i glazbenika, višestruki dobitnik svih prestižnih glazbenih nagrada, uključujući i mnogobrojnih Porina. Zaslužan je između ostaloga i za veliku karijeru Massima Savića i velike hitove poput 'Iz jednog pogleda', 'Suze nam stale na put' i 'Jedan dan ljubavi'.

Pogledaj i ovo Saša Lozar jeste li čuli ovo? Društvene mreže vrve forama na račun falša Saše Lozara, oglasio se i on: "Bolje biti viralan nego sterilan!"

Saša Lozar je održao svoj prvi samostalni koncert u pratnji vrsnih glazbenika 22. travnja 2016. u maloj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Koncert Saše Lozara bio je nezaboravan, dočarao je obećanu, intimnu atmosferu i ludu zabavu te predstavio svoj dugogodišnji rad. Svojim toplim vokalom i glasovnim mogućnostima izvodio je omiljene mu obrade poput 'Molitve za Magdalenu', 'My Baby Just Cares For Me', 'Somebody To Love' te neke od svojih uspješnica kao što su 'Rano me nebo budi radi nje', 'Nemoćan pred njom' ,'365' i 'Nitko kao mi', te zabavio svojim imitacijama na potpuno novi i poseban način.

Saša je na koncertu ugostio i svoje glazbene prijatelje iz struke, izvrsnu Natali Dizdar, Maju Posavec i Luku Bulića koji su svojim dolaskom cijeloj atmosferi donijeli poseban šarm.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene