Saša Lozar (Foto: Screenshot)
Saša Lozar (Foto: Screenshot) Foto: Screenshot

Saša Lozar snimio je novi hit "Da", idealan za klupsku scenu i remikse.


Nakon velikog hita i miljenice radijskog etera ''Tajno'', svestrani i talentirani glazbenik Saša Lozar objavljuje novu pjesmu jednostavnog i simboličnog naziva ''DA''.

Vezani članci Daniel Craig u filmu No Time To Die Čekanje je konačno gotovo! Poznat je datum premijere posljednjeg filma o Jamesu Bondu s Danielom Craigom Saša Lozar Našeg pjevača i suprugu zamijenili za Maju Šuput i muža Nenada, on je na usporedbe odgovorio u svom šaljivom stilu!

Autor novog singla odličan je suradnik i veliki autor mnogobrojnih hitova, Predrag Martinjak Peggy, koji je ujedno zaslužan za uspješnice Massima Savića i Nine Badrić.

Uz Predraga Martinjaka tu je i koaranžer Bojana Šalamona Shallu, koji ujedno potpisuje mix i mastering

Saša Lozar (Foto: Screenshot)
Saša Lozar (Foto: Screenshot) Foto: Screenshot

Peggy i Saša vješto pronalaze formulu i najavljuju jedan novi glazbeni zvuk koji Lozaru savršeno odgovara. Karakter pjesme sam je po sebi plesan, tako da bi se single ''DA'' mogao najaviti kao prava plesna bomba, idealan za klupsku scenu i remikse.

Pjesma odiše pričom u kojoj se svi pronalaze. ''Da'' je ljubavna, ali puna ritma i dobre glazbe. Mnogi će se zasigurno prepoznati te prepustiti njezinim stihovima i zaraznom plesnom ritmu.

Saša Lozar (Foto: Screenshot)
Saša Lozar (Foto: Screenshot) Foto: Screenshot

Videospot je snimljen pod redateljskom palicom Filipa Filkovića, producentice Renate Lučić i snimatelja Ivana Zadre.

Spot prati niz situacija u kojoj Saša i njegova bliska osoba zajedno prolaze kroz nekoliko zabavnih dana. Radnje su prikazane iznimno dinamičnim i zaigranim kolažnim nizom. Odnos je prikazan realistično, a koloriti i dinamika kadrova spota stvaraju zanimljivu vizualnu kulisu u kojoj se Saša nalazi.