Uskoro Zagreb

Šarmer Zdravko Čolić vratio se u Osijek i oduševio publiku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zdravko Čolić održao je sinoć još jedan u nizu svojih spektakularnih koncerata i tom prilikom ponovno opravdao titulu miljenika publike, za čije se nastupe redovito traži ulaznica više.

Mnogobrojni Čolini obožavatelji proveli su Dan zaljubljenih u osječkoj dvorani Gradski vrt na najbolji mogući način – pjevajući u glas s glazbenikom najveće hitove iz njegove nekoliko desetljeća duge i nadasve bogate karijere, pružajući trijumfalnu uvertiru u koncertni spektakl sezone, koji će Zdravko Čolić održati 7. ožujka u Areni Zagreb.

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

Zdravko Čolić uoči koncerta u zagrebačkoj Areni: 'Sad sam si najviše seksi'

Nakon pet godina, veliki šarmer Zdravko Čolić jučer se vratio u Osijek i u sklopu aktualne glazbene turneje zapalio srca publike spojem svojih najvećih hitova i pjesama s posljednjeg studijskog albuma „Vatra i barut“. Ovaj neprikosnoveni kralj romantike držao je dvoranu na nogama čak tri sata dugim glazbenim nastupom, koji je iz minute u minutu, odnosno iz pjesme u pjesmu prštao emocijama i nevjerojatnom energijom, dovevši atmosferu u dvorani do samog usijanja.

Zdravko Čolić na pozornicu je izašao u 20 sati i okupljene držao na nogama sve do 23 sata, a nakon koncerta koji će njegova publika bez sumnje pamtiti zauvijek, Čolić je izjavio sljedeće: „Volim ovaj grad i ovu publiku te vam se želim od srca zahvaliti na svemu što ste mi priredili jučer. Hvala svima što ste došli i učinili ovu noć toliko posebnom. Nadam se da su svi uživali sinoć kao i ja.“

Nakon Valentinova, Čolić nastavlja svoju uspješnu glazbenu turneju, a sljedeća postaja na kojoj ga mnogi s nestrpljenjem očekuju jest Arena Zagreb, na čiju će pozornicu legendarni glazbenik stupiti 7. ožujka, ususret Danu žena. Ulaznice za grandiozni nastup u metropoli gotovo su rasprodane, a vatrena atmosfera na jučerašnjem koncertu u Osijeku dala je naslutiti čemu se publika može nadati.
Preostale ulaznice za zagrebački koncert Zdravka Čolića, jedne od najvećih glazbenih ikona s ovih prostora, mogu se kupiti kroz sustav Eventima.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene