zajedničko gledanje filmova

Sarajevo - mjesto za najbolju filmsku zabavu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Instalacija CUBE Atlantic Grupe, poznata kao mali prostor za velike ideje, mjesto koje povezuje kreativce sa kreativcima.

Zajedničkim projektom Atlantic Grupe i Sarajevo film festivala, Sarajlije su podijelile uživanje u najvećem regionalnom filmskom festivalu (Sarajevo film festival) i prenijele neponovljivi duh grada na Miljacki, stanovnicima Ljubljane, Beograda, Novog Sada i Rijeke.

Pogledaj i ovo Goran Bogdan i Jovana Stojiljković (Foto: PR) Priznali vezu Srce poznatog domaćeg zavodnika za kojim uzdišu obožavateljice osvojila 12 godina mlađa Srpkinja

Instalacija CUBE Atlantic Grupe, poznata kao mali prostor za velike ideje, mjesto koje povezuje kreativce sa kreativcima, a motivaciju pretvara u euforiju inspiracije – poslužila je ovog puta kao najmanje kino za najveću projekciju u regiji.

Film “Muzika stranaca: Yo-Yo Ma i Silk Road ansambl" koji je prikazan na Sarajevskom Filmskom Festivalu 17.08. u 21:15h, prikazan je u istom terminu i u otvorenim kinima u Beogradu, Rijeci i Ljubljani i pokazao da kada je umjetnost u pitanju – svi smo mi iz istog filma!

Novosađani su imali jedinstven doživljaj gledanja filma na billboardu koji je po prvi put zamijenio filmsko platno i demonstrirao bezgraničnost dobre ideje.

Publiku u gradovima regije pozdravili su Direktor Sarajevo film festivala gospodin Miro Purivatra i Enes Beslagic glumac. Sarajlije su svojim duhovitim pozivima na zajedničko gledanje filma najavili ovo veliko zajedničko filmsko veće! Poznato je da je baš Sarajevo mjesto kreativnosti i da su mnogi najpoznatiji filmski i glazbeni umjetnici potekli sa tog prostora.



Pokazalo se da je velika istina da filmska umjetnost pripada emocijama koje, kada ih podijelimo, umjesto da se umanje - rastu i dobivaju nove dimenzije. Ovo je bila jedinstvena prilika da sa društvom pogledate film u “pravom svijetlu” na filmskom platnu, a događaji koji najbolje povezuju ljubitelje filmske umjetnosti i dobrog druženja su upravo ovakvi filmski festivali koji slave kreativnost i dobre ideje.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene