Moja si ljubav

Naš poznati pjevač ima sestru s prekrasnim glasom: Poslušajte ovu pjesmu i sve će vam biti jasno.

Sara Škugor Sara Škugor Foto: PR

"Moja si ljubav" novi je singl 25-godišnje Šibenčanke Sare Škugor.

Mlada glazbenica Sara Škugor ima novu pjesmu o ljubavi, otpjevanu s ljubavlju i iz ljubavi prema glazbi. "Moja si ljubav" novi je singl 25-godišnje Šibenčanke Sare Škugor.

Pogledaj i ovo showbuzz Doći ćeš ti meni Mlada i uspješna - Sara Škugor ima novi hit

Glazbu i tekst napisao je prepoznati hitmaker Vinko Barčot, inače autor nekih od Oliverovih hitova, ali i autor najvećeg hita Sarinog brata - Marka Škugora. Za aranžman i produkciju zaslužan je Leo Škaro.

"Ova pjesma ne mora nužno govoriti o ljubavi prema partneru, možemo je doživjeti na razne načine, npr. kao ljubav majke prema djetetu. Ovo je novi korak u mojoj glazbenoj karijeri i jedva čekam da poslušate sve što vam pripremamo moj tim i ja."

Uskoro možemo očekivati i album prvijenac ove mlade, ali perspektivne glazbenice. Pjesmu je vizualno dočarao redatelj s ogromnim iskustvom - Željko Petreš.

"Sa Željkom radim od svog prvog singla, 2014. godine i poznajemo se u dušu. Predstavlja mi veliku podršku i užitak je raditi s njim."

Poslušajte novu pjesmu Sare Škugor, ne sumnjamo da će Vam se svidjeti.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Getty) Celine Dion (Foto: Getty) +3 Celine Dion Dolazi u Hrvatsku (Foto: Instagram) Celebrity Obožavateljica zapjevala pred glazbenom divom, njezina reakcija postala hit na društvenim mrežama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene