U zagrebačkom Mastersu 8. travnja 2016. gostuje Sandrino, glazbenik koji izdaje pod okriljem Innervisions izdavačke kuće, čiji je vlasnik Dixon, rado viđen zagrebački gost.


Sandrino je započeo DJ karijeru 2003. godine kada je postao rezidentom kluba Butan u njemačkome Wuppertalu. Tamo je ubrzo upoznao Frank 'Frankey' Beckersa, a njih su dvojica vrlo brzo shvatila da dijele istu ljubav prema house glazbi. Kako su im se i razmišljanja o stvaranju glazbe poklapala, Frankey i Sandrino krenuli su u studio i tako započeli zajednički rad.

Vezani članci PR Svestrani DJ Labosh slavi 20 godina na sceni PR Jedan od najuzbudljivijih europskih DJ-a gostuje u Mastersu

Svoje prve ploče objavili su na 'Moodmusic' i 'four:twenty' izdavačkim kućama. Njihova je glazba duboka i melodična, a tijelo gotovo instiktivno pleše na takav zvuk. Single 'Acmar', čija snaga leži upravo u njegovoj jednostavnosti, izdan je na Innervisonsu u 2015. osigurao je dvojcu zvjezdani status i zasigurno je jedan od najboljih singlova protekle godine.

Kao DJ, Sandrino je orijentiran na house glazbu s naglaskom na duboke nijanse toga žanra, a glazba mu obiluje organskim zvukom. Setovi su mu tehnički besprijekorni. Lokalnu mu podršku pružaju domaćini programa Fuck Your Dreams, This is Heaven, Felver i Jogarde. Sve je skupa nagovještaj još jednog plesnog maratona na Ravnicama.