Konačno!

Romantičan video čija je glavna zvijezda naša proslavljena olimpijka ugledao svjetlo dana

Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sonja Dvornik 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) +0 Sandra šalje poljubac (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Prekrasni kadrovi novog spota za pjesmu „Anđeli“, snimljeni su na ulicama sunčanog Splita.

Pjesma "Anđeli“, deveti je singl grupe Best, a svojom ga je pojavom i ulogom u spotu dodatno uljepšala naša proslavljena olimpijka Sandra Perković.

Pogledaj i ovo Sandra Elkasević nedavno se udala Ova preslatka djevojčica s fotografije odrasla je u ženu kojom se ponosi Hrvatska, prepoznajete li je?

Željno iščekivani spot, danas je ugledao svijetlo dana, na oduševljenje mnogih obožavatelja koji su se osim novoj pjesmi, veselili vidjeti Sandru u jednoj potpuno novoj ulozi.

Split, sunce, more i mnoštvo turista, bili su savršen spoj i dobitna kombinacija kada je riječ o novom spotu grupe Best, čiji je pjevač mladi Splićanin, Marino Jay.

Prijateljstvo između Sandre i Marina traje već neko vrijeme, što kadrovi iz spota savršeno potvrđuju. Pjesma "Anđeli“ nastala je prema glazbi i stihovima Igora Ivanovića, a za sjajne kadrove i spot zaslužni su Bruno Bilonić i Dragan Novaković.

"Bila sam jako uzbuđena i jedva sam čekala da spot izađe. Uživali smo na snimanju i baš smo ga radili u pozitivnoj atmosferi, cijela ekipa je bila odlična. Drago mi je da sam se okušala u projektu poput ovog i hvala mom prijatelju Marinu na ukazanom povjerenju, nadam se da sam ga opravdala i naravno, nadam se da će publika uživati“, dodala je Sandra.

Sandra je novom ulogom pokazala kako nije samo sportašica svjetskog kalibra, već se sjajno snalazi i u glumačkim vodama. Prekrasan i romantičan tekst pjesme sjajno nadopunjuju razigrani kadrovi, u ovom slučaju mladog para koji bezbrižno uživa na ulicama Splita.

Kadrovi iz spota potvrđuju da će obožavatelji zasigurno uživati u novoj pjesmi grupe Best, a mnogi će se s istom i poistovjetiti te skupa sa svojim boljim polovicama, uživati u ljubavi.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +7 Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Celebrity Brad ne dopušta Angelini da ostvari jednu od najvećih želja prije nego im djeca navrše 18 godina?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene