Priča je inspirirana stvarnim događajem, a govori o udaji žene koja je Sandijevom prijatelju bila prva ljubav.


'Snimio sam duet s čovjekom koji mi je stvarno bio idol u djetinjstvu. Dok smo snimali u studiju koljena su mi klecala, jer sam osjećao idolo poklonstvo', rekao je Sandi Cenov u eteru Narodnog radija. Gostujući kod Dalibora Petka u njegovom 'Glazbenom showu', Sandi je premijerno predstavio pjesmu Svadba, koju je otpjevao u duetu s Tifom.

'Sada s jednim od mojih najvećih idola imam duet!'

Vezani članci Sandi Cenov (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Ljubio je dvije prekrasne misice, no ipak je odvjetnica Ilina bila "ona prava" Slika nije dostupna Nepopravljivi romantičar: Sandi Cenov u zagrljaju najljepše

Priča je inspirirana stvarnim događajem, a govori o udaji žene koja je Sandijevom prijatelju bila prva ljubav.

'Naše prijateljstvo datira unatrag mnogo godina. Sandi je čovjek koji vas uvijek animira veselošću, a ja volim vesele ljude', javio se Tifa u eter, kazavši da je objeručke prihvatio Sandijev poziv.
Sljedećeg tjedna snimat će se i videospot, a pjesma 'Svadba' uvertira je u novi Sandijev album 'Kad sve zbrojimo', koji će se u prodaji naći kroz mjesec dana.

S obzirom da je Sandi dva puta bio u braku, najprije s manekenkom Brankom Bebić, te kasnije sa sadašnjom suprugom Ilinom Cenov, Petko ga je podvrgnuo testu koja je svadba imala bolje momente.

'Na prvoj svadbi 1995. godine bio sam još fasciniran estradom, pa mi je u svatovima bilo više kolega nego pravih prijatelja, a drugi put su bili samo najbliži ljudi. Svatovi su bili veseliji na drugoj svadbi, a na prvoj se popilo više vina. Ja sam bolje plesao na drugoj, ali sam na prvoj imao veću tremu. A band je bio isti na obje svadbe', smijao se Sandi te najbolju izjavu sačuvao za kraj.

Na upit na kojoj je svadbi mama više plakala, ispalio je ko iz topa. 'Mama je plakala od sreće drugi put, a kad sam se ženio prvi put onda od tuge', izjavio je Sandi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook