Sandi Cenov nakon godina karijere otkrio je kako mu je uskraćena ljubav zbog društvenih razlika.

Galerija


Brojne ljepotice pale su na njegov šarm, što ni on sam nije krio, ali jednu osvojio nije. Sandi Cenov nakon godina karijere otkrio je, kako mu je uskraćena ljubav zbog društvenih razlika. Naime, zabranjena ljubav tema je aktualne glazbene priče, evergreena "Ljubi san vašu kćer" legendarnog dubrovčanina Ibrice Jusića, u odličnoj Sandijevoj izvedbi.

A za novu pjesmu Sandi je ovih dana snimio i dojmljivi video, u kojem se na trenutak preobrazio u iskusnog ribara i mornara. "Osnovna ideja za ovaj spot bila mi je da dobijemo atmosferu koju imamo u pjesmi. Mislim da smo to i uspjeli. Dočarati tu životnu priču zabranjene i neprežaljene ljubavi između mornara i kćeri iz visokog društva, nedostižnog jednom marineru", rekao je.

Sandi Cenov (Foto: PR)
Sandi Cenov (Foto: PR)

Vezani članci Anja Alavanja (FOTO: Instagram) Kakve ljepotice na skijama! Dok se one spuštaju niz opasne staze, jedan se pjevač odmara i uživa u pogledu Sanja Duggan i Frane Barbieri (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL) Egzotične destinacije i više su nego popularna mjesta za vjenčanja među poznatim Hrvatima

Režiju spota potpisuje DM studio, koji je radio i spot za pjesmu "Najljepša". Model i glumica bila je Kristina Vračarić, a snimano je u okolici Novigrada i okolici Opatije, u prirodnom okruženju jednog "marinera", a to je ribarski brod i naravno - more, istaknuo je ovom prigodom Sandi. "Ljubi san vašu kćer" na ovaj je način potpuno zasluženo zaživjela kao sasvim nova pjesma, koja će, nada se Sandi, još godinama trajati u radijskom i televizijskom eteru.

"Ovo je na neki način moje vraćanje duga Dalmaciji, gdje me izuzetno sve ovo vrijeme moje karijere cijene, vole i poštuju. Ovo je jedna od pjesama koju pjevam za svoju dušu. Kamen mi je pao sa srca kada sam Ibrici pustio pjesmu, a on mi je rekao da je dobro, da mu se jako sviđa", zaključio je Sandi Cenov.

Sandi Cenov i Kristina Vračarić (Foto: PR)
Sandi Cenov i Kristina Vračarić (Foto: PR)

Cijela je priča, otkrio nam je Sandi, krenula sasvim slučajno kada su ga na jednoj gaži tražili da odsvira pjesmu po svom guštu, za dušu. Nakon što su svi ostali "osupnuti" izvedbom upravo ove pjesme te nakon što je nekoliko dana kasnije kod kuće sasvim slučajno u starom rokovniku pronašao papir s tekstom pjesme, koji mu je sam Ibrica izdiktirao na jednoj kavi početkom devedesetih, odlučio je kako su to sve znakovi da treba snimiti upravo ovu skladbu, ali kao sasvim novu pjesmu, u novom aranžmanu i sa svojim bendom.