Evo kako je bilo

Sandi Cenov u Rimu na proslavi rođendana Harley Davidsona!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sandi se na svojem ljubimcu uputio sve do tamo, jer kako i sam kaže, biti tamo je bio imperativ za sve ljubitelje Harley Davidsona Europe.

Poznati strastveni ljubitelj ljubimaca na dva kotača Harley Davidsona, Sandi Cenov proveo je nezaboravnih sedam dana u Italiji. Povod njegovog putovanja, bila je središnja proslava 110 godišnjice Harleya Davidsona.

>> Sandi o nekadašnjoj ljubavi Branki: 'Zabranjeno voće je uvijek najslađe!'

Sandi se na svojem ljubimcu uputio sve do tamo, jer kako i sam kaže, biti tamo je bio imperativ za sve ljubitelje Harley Davidsona Europe. Procjenjuje se da je u Rimu ovog vikenda bilo preko petsto tisuća bikera, koji su istinski uživali u svojoj velikoj ljubavi – Harley Davidson motorima!

Pogledaj i ovo Pjevači na grličenju u crkvi Svetog Vlaha Neka od najvećih glazbenih imena Znate li što Žanamari radi na ovoj fotografiji? Pogledajte tko je još tijekom godina sudjelovao u obredu koji tradicionalno okuplja naše pjevače!

Tjedan dana nezaboravnog putovanja, Rim, Toscana, Siena, kosi toranj u Pizzi, sve je to samo mali dio onoga što je Sandi posjetio.

' Na taj put se svi skupa spremamo skoro godinu dana. Spavali smo u Rimu u Domus Croatia, katoličkom odmorištu za hrvatske hodočasnike. Išlo nas je sve skupa 80 Harley Davidsona, po grupama. Prve tri noći spavali smo u Firenci i obilazili smo predivnu Toscanu. Čak 1400 sretnika, koji su se prijavili na svojevrsnu lutriju imalo je tu čast da dobiju blagoslov motora na trgu Sv. Petra u Vatikanu od samog Pape, a Papa je za uspomenu na taj događaj dobio najnoviji Harley Davidson. ',  rekao nam je Sandi Cenov
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene