Sandi Cenov predstavio je spot za svoju novu pjesmu "Savršen stih" koja će sigurno osvojiti brojna srca.

Galerija


Bez obzira na vjerojatno najneobičniju proteklu godinu i na svijet koji je na trenutke izgledao kao da je netko stisnuo pauzu, glazba ne miruje. Ona nas uvijek pokreće, inspirira, izaziva razne osjećaje, budi uspomene. Svaka životna situacija, glazbenicima je savršena podloga za stvaranje. Upravo jednu takvu pjesmu, dirljivu ljubavnu baladu po nazivom "Savršen stih“, napisao je Sandi Cenov.

Vezani članci Goran Višnjić Sve više poznatih frajera šarmira dugom gustom bradom, evo tko su ti zavodnici na domaćoj sceni Marin Čilić - 4 LeeLoo, Si, Mikula, Lola, Balie Dee... Domaće zvijezde otkrivaju zašto su djeci dale neobična imena!

"Iskreno, nije mi bilo lako naći inspiraciju za pjesmu, ali kada sam uzeo gitaru u ruke i spontano zapjevao prve stihove, stvorio sam je, kao da je ona pronašla mene. Ovo su bila poprilično teška vremena za glazbenike. Meni je osobno bilo najteže to što nisam imao kontakt s publikom i zato se nadam da će ova pjesma u ljudima izazvati samo pozitivne osjećaje, kako bi samo ljubav bila u fokusu“, dodaje Sandi.

Snimanje spota odvilo se u zagrebačkom klubu Mint, a prošlo je u odličnoj atmosferi, a Sandi je uživao u društvu lijepe i profesionalne plesačice Anje Bijelić, koja inače gradi i svjetsku karijeru. U ljubavnom spotu, pojavljuje se i legendarni Mustang iz 1967., što je posebno obradovalo Sandija, s obzirom da je poznat kao ljubitelj egzotičnih i brzih automobila.

Tekst i glazbu potpisuje Sandi, za aranžman, glazbenu produkciju je bio zadužen Mihael Blum, dok su video i fotografija nastale pod budim okom Hit Produkcije.

Pjesma koja će sigurno osvojiti mnoga srca, idealna je pozadina za duge ljetne noći, kojima se pogotovo ove sezone, svi veoma raduju.

Nives je možda Egipat zamijenila svojom terasom, ali to ne znači da se i obukla - raskošna figura u prvom planu!

Drastične promjene izgleda opravdava šminkom i filterima s aplikacija, a zbog novog videa opet se našla na udaru kritika, no imala je spreman odgovor