"Naša mala tajna"

Sandi Cenov napokon otkrio najslađu tajnu, a pomogli su mu Zagrepčanke i dečki

Sandi Cenov i Zagrepčanke i dečki Sandi Cenov i Zagrepčanke i dečki Vlatka Vužić Artkom/PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Cenov i Zagrepčanke i dečki Sandi Cenov i Zagrepčanke i dečki Sandi Cenov Sandi Cenov Sandi Cenov i Zagrepčanke i dečki +0 Sandi Cenov i Zagrepčanke i dečki Galerija

Zarazni refren, ples i glazbeni povratak u kraj 80-ih i početak 90-ih, u novom modernijem izričaju. Najjednostavniji je to način, za opisati novu pjesmu Sandija Cenova "Naša mala tajna", koja ovoga puta ima dodatno, ali i slatko pojačanje.

Upravu spomenutu pjesmu i video spot, Sandi je snimio u društvu s veselom i razigranom ekipom plesnog zbora Zagrepčanke i dečki.

Pogledaj i ovo Pjevači na grličenju u crkvi Svetog Vlaha Neka od najvećih glazbenih imena Znate li što Žanamari radi na ovoj fotografiji? Pogledajte tko je još tijekom godina sudjelovao u obredu koji tradicionalno okuplja naše pjevače!

Kako je sam otkrio, ovo je definitivno bilo jedno od najdražih snimanja, na kojem se odavno nije toliko dobro zabavio, družio, smijao, plesao i pjevao.

"Oduševljenje koje je izazvala sama suradnja sa zborom Zagrepčanke i dečki, nadmašena je na snimanju, jer su me toliko oduševili klinci, koji su fantastično odgojeni, razigrani, ali i disciplinirani. Ne pamtim kada sam imao toliko veselu atmosferu na snimanju. Ako je neka pjesma zaslužila da je otpjeva dječji zbor, onda je to upravo "Naša mala tajna". Cilj je i bio unijeti optimizam na glazbenu scenu, a djeca koja nisu ničim opterećena, to mogu najbolje na svijetu", istaknuo je omiljeni pjevač.

Sandi i ovoga puta potpisuje glazbu i tekst, dok je za aranžman i produkciju bio zadužen Davor Devčić Daga.

"Pjesma govori o ljubavi, koja nam je svima još potrebnija kada nam je teško, pa po vlastitom iskustvu tvrdim da sve krize lakše prolazimo uz prisutnost ljubavi svojih bližnjih. "Naša mala tajna" olakšat će nam sve te teške dane, koje proživljavamo. I nadam se da će se mnogi složiti sa mnom da je mala tajna svake obitelji - ljubav", poručio je Sandi.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene