Ivan Vranković Ive
Ivan Vranković Ive Foto: Matijas Knežević

Album "Žena i bol" sastoji se od deset pjesama, a zamišljen je kao akustična ljubavna priča potaknuta iskustvima iz vlastitog života.


Ivan Vranković Ive, kantautor sa zagrebačkom adresom, predstavlja svoj drugi samostalni album naziva "Žena i bol".

Vezani članci Eminem Napisao je pjesmu o domaru koji ga je napastovao pa zaradio tužbu, a burnim životom punio je stranice tabloida Taylor Swift (Foto: AFP) Nekoć je bila serijska zavodnica slavnih muškaraca, a sada se smirila: Tko je osvojio njezino srce?

"Dok je ljubav bit će i boli, bitno da srce ne zahrđa i da voli." - stih je kojim Ive predstavlja svoj novi, drugi po redu samostalni album. "Žena i bol" sastoji se od deset pjesama, a zamišljen je kao akustična ljubavna priča potaknuta iskustvima iz vlastitog života. Glazbu i tekstove svih pjesama potpisuje Ivan Vranković Ive.

"Glazbeno je cijeli album minimaliziran na vokal i akustičnu gitaru s idejom da se što više izrazi intimna atmosfera, dok se tematski na poetičan način s prizvukom šansone, kroz pjesme dotičem svih stanja koje muškarcu donosi žena, od ljubavi, tuge i boli do čežnje, strasti i zaljubljenosti." - rekao nam je Ive.

Bezbrižno vježbala u bikiniju na plaži: Nadala se da ju neće uočiti, ali prepoznali su je unatoč maski koju je nosila