Doznajte tko će sve nastupiti

Samoborski Fašnik: Glazbeni program drugog vikenda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U posljednjem smo tjednu maškaranog ludila. Samoborski fašnik i Riječki karneval upravo narednih dana doživljavaju svoj vrhunac.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Karnevalsko ludilo Polugole i toples plesačice okupirale Rio de Janeiro!

Ukoliko još niste posjetili Samoborski fašnik evo prilike za to narednih dana. Donosimo vam glazbeni program drugog vikenda 187. Samnoborskog fašnika.

Od Jelene Rozge do Joleta u Velikom šatoru

Nakon vrlo uspješnih nastupa Gustafa, Zabranjenog pušenja i Slavonskih lola prvog fašničkog vikenda, program drugog vikenda, u petak, 8. veljače nastavlja Jelena Rozga i Daddy cool band, u subotu, 9. veljače Balašević tribute band Neki novi klinci te Grupa Kim, a u nedjelju uz Grupu 4 za 5, nastupit će i Strings band te Status band.

Završne večeri, u utorak 12. veljače, program će potrajati do 4 sata ujutro (kao i petkom i subotom), a za dobru zabavu pobrinut će se Jole i Daddy cool band.

Kuzma & Shaka Zulu i Antenat u Rakijarnici


Na Samoborskom fašniku se u atraktivnoj prozirnoj kupoli na parkiralištu Hotela Lavica smjestila Rakijarnica. I ovoga vikenda, u suradnji s Halternativnim programom, osim čarobnih napitaka, nudi i izvrstan program za mlade i sve koji se tako osjećaju. U petak 8. veljače nastupa legendarni splitski duo Kuzma & Shaka Zulu, a u subotu 9. veljače zagrebačka grupa Antenat, poznati po veselim, plesnim subreggae ritmovima. Gost večeri u nedjelju 10. veljače je grupa Full Movie. Na zatvaranju, na Pokladni utorak, do ranih jutarnjih sati, publiku će zabavljati sve popularniji zagrebački grunge/pop/rock bend Sane.

Rakijarnica afirmira i promovira isključivo hrvatske rakije i likere, pa u ponudi pod kupolom na samoborskom fašniku nudi više od 100 vrsta rakija i likera, isključivo malih i srednjih proizvođača.

Domaće snage na Trgu fašničkih velikana

Uz Gostujuće karnevalske grupe iz Makarske i Župe Dubrovačke, reviju maski i fašničke likove, u petak 8. veljače na pozornici na glavnom fašničkom trgu nastupit će Fašnički bend Samoborski Fakini i DJ Oduim. U subotu će fašničku simfoniju u dva dijela izvesti Tamburaško društvo Ferdo Livadić iz Samobora, a retrospektivu na svoje fašničke nastupe KUD Oštrc iz Ruda. Nastupit će i Fašnički bend Jazz do it te na kraju DJ Metzo. U nedjelju će prije dječjih povorka osnovnih škola nastupiti Zagrebački mališani, a nakon povorke zasvirat će Tamburaški sastav Od sumraka do zore. Po završetku povorke mjesnih odbora nastupaju Fašnički bend Samoborski fakini i Cabaret.

U utorak, 12. veljače će nakon povorke te dodjele brojnih nagrada i proglašenje pobjednika u svim kategorijama, spaljivanja fašnika i vatrometa, publiku zabavljati Fašnički bend Gumbelijum.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene