Smijeh je lijek

Sa Studijem smijeha u novu sezonu: Sextra Large, 7 smrtnih grijeha i još puno dobre zabave

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nova sezona počinje u Studiju Smijeha!

Prvi hrvatski i regionalni klub stand up komedije Studio Smijeha nakon dvomjesečne ljetne pauze ponovo otvara svoja vrata Zagrepčanima. Nakon što su u proteklih godinu dana nasmijali više od 10 tisuća građana, devet stalnih komičara Studija Smijeha već od prvog tjedna rujna opet će vas nasmijavati svojim forama.

Pogledaj i ovo Marina Orsag Zahvalila svima Komičarka Marina Orsag objavila tužnu vijest: ''Jako nam je teško ovo pisati, ali to je život''

Marina Orsag, Goran Furjan, Vlatko Štampar, Aleksandar Curać-Šarić, Tin Sedlar, Zvonimir Mintas, Tihomir Paravina, Tomislav Kozačinski Koza i Goran Vugrinec Goc će u mjesecu otvaranja nove sezone publici predstaviti najnoviji materijal koji su prikupili na godišnjem odmoru, a u programu su i brojne popularne predstave u kojima su brojni ljubitelji domaćeg stand upa već mogli uživati.

Studio smijeha poručuje: Došlo je vrijeme za SMJEHOTRES!

'Ljetna stanka je gotova i krećemo s novom sezonom. Moram priznati da cijela ekipa već nestrpljivo čeka da se popne na pozornicu i isproba nove fore. Kad ne nastupaš par mjeseci nakupi se hrpa materijala. Veseli nas što ćemo ponovo nasmijavati naše sugrađane i prijatelje jer smijeha nikad dosta, pogotovo u ovim nimalo smiješnim vremenima', rekao je predsjednik Udruge Studio Smijeha Goran Vugrinec te dodao kako s posebnim oduševljenjem čeka prve predstave.

Osim uživanja u novim forama Zagrepčani će, ako se prošetaju do Studija Smijeha bilo koji dan u tjednu osim nedjelje, moći pogledati i tematske predstave poput 'Sextra Largea', gdje se 'bacaju' isključivo fore na temu seksa, ili '7 smrtnih grijeha', s forama o religiji, te brojna gostovanja komičara iz regije. Bit će tu bosanskih i srpskih večeri kao i pregleda najboljih fora iz prošlih mjeseci objedinjenih u večeri 'Best ofa'. Rujan donosi i prva dva ovosezonska one man showa u kojima će komičari punih sat i pol sami zabavljati svoje obožavatelje.

'Pripremili smo zaista bogat i raznolik program u kojem će se naći ponešto za svakoga. Ako vam fore na temu religije i crkve ne sjedaju najbolje, rezervirajte kartu za jedan od Best ofova ili neku od večeri novog teksta. Što god odabrali, stvarno ne možete pogriješiti jer je smijeh zagarantiran', istaknuo je Goran.

Komičari Studija Smijeha pripremaju i još jedno malo iznenađenje za publiku i to u obliku novog stalnog člana Kluba, no o kome se radi, otkrit ćete u listopadu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene