Glazbena legenda

Rundek Cargo Trio ovog petka prvi put u HNK ZADAR!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon skoro dva mjeseca, proljetna turneja Rundek Cargo Trija završava ovog vikenda koncertima u Zadru i Splitu. U Zadar dolaze nakon točno dvije godine i nastupit će u prekrasnom ambijentu Hrvatskog narodnog kazališta.

U Zadru ćemo nastupiti u HNK Zadar po prvi put - raduju nas kazališni prostori jer se savršeno uklapaju u ideju Trija! U posljednje vrijeme zaista preferiramo sjedeće koncerte, ali sjedalice do sada nikoga nisu spriječile da u jednom trenutku ustane i zapleše! To je to sto želimo - nepredvidivu zabavu, spontane reakcije publike i maksimalno prepuštanje trenutku“ – izjavio je Rundek ususret ovom posebnom zadarskom gostovanju!

>> Još stotinjak karata za Rundeka! Požurite u kino Europa!

Pogledaj i ovo Sting omiljeni umjetnik Glazbeno putovanje kroz vrijeme: Sting se u svibnju vraća u Zagreb

Darko Rundek u društvu Dušana Vranića na klavijaturama i perkusijama te energične violinistice Isabel, na poseban način objedinit će period Cargo orkestra i Trija. Izvest će i neke nove skladbe s albuma na kojem upravo rade, no na repertoaru 10. svibnja u HNK naći će se i hitovi iz perioda Haustora koji će publiku zasigurno podići na noge i motivirati na ples!

Njihov posljednji nastup u Zadru bio je 2011. u Arsenalu, u sklopu hrvatske turneje 'Plavi avion', kada su pokazali da su jedan od rijetkih glazbenih sastava sadašnjice, koji je u stanju privući sve generacije. Ovaj će put publika mahnuti Plavom avionu i premijerno ući u Rundekov svijet novih pjesama…
Svojom strastvenošću prema glazbi te ljubavlju prema publici i izvrsnoj međusobnoj komunikaciji, ova vesela trojka i ovog će puta prirediti koncert za pamćenje i to nakon pune dvije godine od posljednjeg gostovanja!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene