Kako vam se sviđa?

S crvenim detaljem regionalna diva izgleda još mlađe!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Evo kako je izgledao prvi dio Severininog koncerta na Rujanfestu 2013 - riječ je o pravom spektaklu! Pogledajte VIDEO!

Severina je povodom Rujanfesta 2013 pripremila stare hitove kao i pjesme s njezina posljednjeg albuma 'Dobrodošao u klub', a izvrstan provod na Rujanfestu je bio zagarantiran što je i potvrdilo oko 45 000 ljudi.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

'Bit će drugačiji koncert. Ovo su opušteniji koncerti', otkrila je Severina nedavno za inMagazin. Da je zaista mislila ono što je rekla, Severina je dokazala vatrenim nastupom, a za početak je odmah otpjevala stihove 'Ovo će biti dobra noć, predosjećam!', ubrzo nakon toga Seve je zapjevala 'Uzbunu' i 'Tko te tjer'o'.

Nakon toga je pitala publiku 'Gdje su lole?!', a publika je počela vršitati i pjevati 'Lolu'. Nakon toga pjevala je i 'Tarapanu', a publika je uživala u svim njezinim hitovima.

Severina je za nastup odabrala rockerski stil pa je zasjala u kariranoj suknjici, kožnom korzetu, sve je iskombinirala s mrežastim čarapama i bajkerskim čizmama.

Posebno je do izražaja došao crveni pramen kojeg je Severina ukomponirala uz svoju novu frizuru. Cjelokupni dojam ove najveće regionalne pjevačice bio je - mladenačko i svježe.

Prvi dio Severininog koncerta mogli ste pratiti UŽIVO na portalu DNEVNIK.hr, a kakva je atmosfera bila na koncertu, možete pogledati i u našem videu.

>> Potvrđeni svi izvođači ovogodišnjeg Rujanfesta!

'Vidim da su ovdje samo mladi i ovi malo mlađi'

Klapa Rišpet je nastupila prije Severine i to u 21.15 sati, a njihov nastup mogli ste također pratiti UŽIVO! Povodom Rujanfesta dečki iz klape pjevali su velike domaće hitove.

'Vidim da su ovdje samo mladi i ovi malo mlađi. Zapjevat ćemo jednu pjesmu koja dobro legne na ove tulume i veselice', rekao je Ivo Amulić publici, a potom otpjevao 'Predaj se srce' koju u originalu pjeva Amir Kazić Leo, a publika je pokazala kako, bez obzira na godine, zna otpjevati jednu od ljepših balada s ovih prostora.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene