Beogradski klub Kasina sinoć je bio premalen za sve koji su htjeli uživati u jedinstvenoj glazbenoj poslastici koju je pripremila pjevačica Jelena Rozga.


S preko dva milijuna pregleda novog singla "Nirvana" na YouTubeu Jelena  Rozga se još jednom pozicionirala visoko na ljestvici popularnosti u regiji. Beogradsku publiku obradovala je live nastupom sinoć u klubu Kasina. Publika je bila na nogama uz pjesme "Bižuterija", "Dobitna kombinacija" i najnoviji hit "Nirvana"!

Vezani članci Jelena Karleuša i Jelena Rozga Emotivan susret dviju Jelena u Beogradu, fanovi žele duet: "Hvala ti na lijepim riječima" Jelena Rozga (Foto: Instagram) Rozga u Beogradu navodno ima 12 godina mlađeg dečka kojem je zabranila jednu stvar

>> Priroda prije svega: 'Kad ste javna osoba, vaš se glas čuje'

"Uživala sam u nastupu i danima provedenim u Beogradu. Imala sam nekoliko povoda za dolazak, a posebno uživo interpretirati novi singl "Nirvana" koji je u Srbiji, na moje zadovoljstvo, odlično prihvaćen. Super sam se provela, a sad nastavljam dalje, kao i uvijek, radno", izjavila je Jelena Rozga koja je uz novi singl predstavila i novi styling za kojeg se pobrinuo modni dvojac ELFS i još jednom svoje fanove ostavila bez daha.

Svim fanovima koji zbog velikog interesa nisu mogli ući u klub Jelena je obećala ponovni susret.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook