Romantika na pozornici: Zaprosio djevojku na koncertu Jelene Rozge!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Posljednji vikend festivala Rujanfesta obilježio nastup splićanke Jelene Rozge, ali i jedna svadba za pamćenje!

Jedna od najljepših i najzaposlenijih hrvatskih glazbenica Jelena Rozga sinoć je održala još jedan koncert o kojem će se dugo pričati. Rijeke obožavatelja slile su se u veliki šator ispred centralne Rujan pozornice na Rujanfestu kako bi čuli uživo svoje najdraže pjesme.

>> Rozga ima novi imidž: Odrezala je svoju dugu plavu kosu!

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

 Osim toga, tijekom njenog koncerta dogodilo se i nešto prekrasno. Jelena je tijekom izvedbe pjesme 'Gospe moja' pozvala djevojku Aleksandru iz publike i zamolila je da s njom otpjeva taj hit. Djevojka se odmah rasplakala, a ubrzo se na pozornicu popeo i njezin dečko, održao kratak govor i zaprosio je pred svima nazočnima!

Lijepa Splićanka i ostalim fanovima na koncertu pripredila je pravo iznenađenje pojavivši se na pozornici s novom frizurom. 'Obožavam', 'Nirvana', 'Karantena', 'Gospe moja' samo su neki od brojnih hitova koje je Jelena sinoć pjevala zajedno sa svojom vjernom publikom.

Najpoznatija zaprešićka četvorka, RNB grupa Connect glazbeno su osvježenje ovogodišnjeg programa. Na Rujan pozornici pojavili su se zajedno sa Jelenom Rozgom kako bi izveli zajednički ljetni hit Dalmatinka, a potom su uslijedile i njihove brojne druge pjesme koje ove dečke već godinama stavljaju na sami vrh RNB scene u Hrvatskoj. Osebujni dalmatinski glazbenik Vuco i njegov prateći sastav Živo Blato prvi su se puta predstavili publici Rujanfesta.  Svojim ekscentričnim nastupom oduševio je prepuni šator i brojne fanove ispred West pozornice.

Večeras se na Rujan pozornicu vraća glazbenik Ivan Zak dok će publiku na West pozornici zabavljati atraktivna Andrea Šušnjara i grupa Magazin. Za sve posjetitelje i ove je godine omogućen besplatan prijevoz do lokacije, a za one koji dolaze osobnim automobilima besplatan parking.

Besplatni autobus voziti će sa četiri različite lokacije – Zagreba (Črnomerac, Ljubljanica i Studentski dom Stjepan Radić), Zaboka, Krapine i Zaprešića tokom cijelog dana za vrijeme trajanja festivala. Ulaz na Rujanfest je besplatan do 19 sati, a nakon toga karte za sve koncerte mogu se kupiti na blagani po cijeni od simboličnih 20 kn. Sve informacije vezane za ovogodišnje izdanje Rujanfesta možete pronaći na službenoj stranici

www.rujanfest.com

.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene