'Koliko volim te ja'

Romantičan 'od glave do pete': Bojan Marović posvetio pjesmu voljenoj

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dva dana snimanja na desetak lokacija, samo je jedan dio svega onoga što je Bojan prošao na snimanju još jednog odličnog video spota.

 Ovog puta snimao se video spot za Bojanov singl 'Koliko te volim ja' koji je i više nego oduševio oduševio Bojanovu publiku, tako da je ovaj video spot samo dodatak da se cijela priča lijepo zaokruži. Za finalni dio odnosno režiju zaslužan je Darko Janković.

>> Možete li zamisliti Johnnyja Deppa u ulozi legendarnog punkera?

Posebnost ovog spota je u tome da je sakupljeno dvadeset statista koji su se birali preko društvene mreže Facebook. Takvim izborom ljudi, možemo reći da je 'cijela regija sudjelovala' na snimanju.


Evo što nam je Bojan ukratko rekao o samome snimanju spota : 'Snimanje je počelo u nedjelju oko sedam ujutro i trajalo je sve do ponoći, ali uz odličnu ekipu kojom sam bio okružen nije ništa bilo teško. S obizrom da su određeni kadrovi snimani na obali rijeka Dunava i Save, moram priznati da nam i nije bilo baš toplo. Pjesma 'Koliko volim te ja' poklon je mojoj djevojci za 14.02. kada je bila i napisana, a sada će dobiti i svoje video izdanje.'

Kao i na svakome snimanju i ovdje je bilo nekoliko zanimljivih situacija, od kojih treba spomenuti, kako su liz jednog obližnjeg doma za starije i nemoćne osobe, štičenici prilazili usred snimanja Bojanu kako bi se sa njime fotografirali i dobili autogram.
  Pogledaj i ovo showbuzz 'Duh je nestao' Novi spot grupe Aerodrom

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene