GLAZBENO IZNENAĐENJE

Romantični zagrljaji Sandija Cenova i Ivane Marić u pjesmi ''Mi vodimo ljubav''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sandi Cenov i Ivana Marić ''počastili'' su nas ovih dana pravim glazbenim iznenađenjem.

Veliki romantičar i autor nekih od najljepših ljubavnih stihova, 'počastio' nas je ovih dana pravim glazbenim iznenađenjem. Nakon nedavnog odličnog koncerta u prepunom zagrebačkom kazalištu Gavella, kojim je obilježio dvadeset pet godina karijere, Sandi Cenov je odlučio zahvaliti svojoj predivnoj publici, pjesmom i videospotom s navedenog nastupa.

Skladbu pod naslovom ''Mi vodimo ljubav'', Sandi je tada izveo s još jednom odličnom glazbenicom Ivanom Marić, koja je bila njegova posebna gošća u Gavelli. ''Mi vodimo ljubav'' moja je autorska pjesma nastala jako davno, ali je romantika prisutna u njoj, jednako aktualna kao i tada. Uvijek kada sam pjevao tu pjesmu, nekako mi je bilo krivo što nisam napravio duet za nju, i odlučio sam to promijeniti.

Pogledaj i ovo showbuzz Ljubomorna supruga? Sandi o bivšoj ljubavi: ''Ako ti se ja popnem gore na Branku...''



Kako sam s Ivanom izuzetno dobar prijatelj i kolega, i uvijek kada se družimo odlično se nasmijemo, to je bio odličan izbor. Ovo je snimka bez uljepšavanja. Svi oni koji su bili u Gavelli mogu potvrditi da je tada sve prštalo od emocija, pa se nadam da smo to u ovih par minuta uspjeli približiti publici.

"Ujedno ovo je prva 'live' snimka s cijelog koncerta, koji će uskoro ugledati svjetlo dana'', rekao je Sandi.

Sama Ivana za izvedbu je naglasila kako je bila prepuna spontanosti i iskrenosti, ''Sandija poznajem dugi niz godina. Kada god smo provodili vrijeme zajedno, druženje je uvijek bilo zabavno. Čim sam čula da radi koncert u Gavelli, prva reakcija je bila, želim ići i podržati ga iz prvih redova. Tim više bilo je moje iznenađenje, kada me nazvao i ponudio mi da mu budem jedina ženska gošća na koncertu.

Moram reći kako je izabrao pjesmu koja nije hit, ali je super za duet. Nastup u Gavelli odradili smo tako reći bez probe, pa je bio neizvjestan rezultat, ali s druge strane, pun spontanosti i iskrenosti. Kada sam čula pjesmu, nekako sam zamislila nas dvoje za nekim stolom, uz piće, i moram reći kako me Sandi oduševio kada je sve to organizirao za sam nastup.'

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene