Legende

1599 DOLARA Toliko stoji ulaznica za koncert života

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Potvrđen "koncert života": Stonesi, McCartney i Dylan na istom festivalu

Organizatori američkog festivala Coachella potvrdili su da će ove jeseni biti održan "megafestival" na kojem će nastupiti šest svjetskih glazbenih legendi - Rolling Stonesi, Bob Dylan, Paul McCartney, Neil Young, Roger Waters i The Who.

Pogledaj i ovo Mick Jagger, Melanie Hamrick Tko bi rekao? Poznat je kao veliki ženskaroš, ali navodno je ljubio i dvojicu članova svojeg benda, procurili su detalji o njegovim aferama s muškarcima!

Festival će se održati od 7. do 9. listopada u kalifornijskoj pustinji, na istoj lokaciji na kojoj se svakog proljeća odvija festival Coachella. Organizatori ga već reklamiraju kao "koncert života".

"Ne mogu zamisliti bolji koncert od ovoga", rekao je za LA Times bivši promotor Jim Guerinot. "Niel Young kao predizvođač Paulu McCartneyju, stvarno? To je nevjerojatno".

Legende će nastupati na samo jednoj pozornici, svaka sa svojim cjelovitim koncertnim programom. Dylan i Stonesi sviraju 7. listopada, Young i McCartney dan poslije, a The Who i Waters 9. listopada. Ulaznice koštaju od 199 do 1599 dolara. (Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene