Potvrđen "koncert života": Stonesi, McCartney i Dylan na istom festivalu


Organizatori američkog festivala Coachella potvrdili su da će ove jeseni biti održan "megafestival" na kojem će nastupiti šest svjetskih glazbenih legendi - Rolling Stonesi, Bob Dylan, Paul McCartney, Neil Young, Roger Waters i The Who.

Vezani članci Ed Scheeran i Cherry Seaborn (Foto: Profimedia ) Zaradio pa se povukao: Sa svojih 200 milijuna funti najbogatiji je britanski glazbenik mlađi od 30 Mick Jagger Mick Jagger odgovorio Paulu McCartneyju na tvrdnje da ima bolji bend: "Jedni postoje, a drugi ne"

Festival će se održati od 7. do 9. listopada u kalifornijskoj pustinji, na istoj lokaciji na kojoj se svakog proljeća odvija festival Coachella. Organizatori ga već reklamiraju kao "koncert života".

"Ne mogu zamisliti bolji koncert od ovoga", rekao je za LA Times bivši promotor Jim Guerinot. "Niel Young kao predizvođač Paulu McCartneyju, stvarno? To je nevjerojatno".

Legende će nastupati na samo jednoj pozornici, svaka sa svojim cjelovitim koncertnim programom. Dylan i Stonesi sviraju 7. listopada, Young i McCartney dan poslije, a The Who i Waters 9. listopada. Ulaznice koštaju od 199 do 1599 dolara. (Hina)