Potvrđen "koncert života": Stonesi, McCartney i Dylan na istom festivalu


Organizatori američkog festivala Coachella potvrdili su da će ove jeseni biti održan "megafestival" na kojem će nastupiti šest svjetskih glazbenih legendi - Rolling Stonesi, Bob Dylan, Paul McCartney, Neil Young, Roger Waters i The Who.

Vezani članci Ronnie Wood u parku (Foto: Profimedia) Ovako to izgleda kad 72-godišnji roker trči za blizankama koje je dobio s puno mlađom ljepoticom Jurica Pađen (Foto: Dnevnik.hr) Poslušajte pa prosudite sami: Je li Paul McCartney plagirao Juricu Pađena?

Festival će se održati od 7. do 9. listopada u kalifornijskoj pustinji, na istoj lokaciji na kojoj se svakog proljeća odvija festival Coachella. Organizatori ga već reklamiraju kao "koncert života".

"Ne mogu zamisliti bolji koncert od ovoga", rekao je za LA Times bivši promotor Jim Guerinot. "Niel Young kao predizvođač Paulu McCartneyju, stvarno? To je nevjerojatno".

Legende će nastupati na samo jednoj pozornici, svaka sa svojim cjelovitim koncertnim programom. Dylan i Stonesi sviraju 7. listopada, Young i McCartney dan poslije, a The Who i Waters 9. listopada. Ulaznice koštaju od 199 do 1599 dolara. (Hina)