Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ove godine natječaj će trajati od 17. ožujka do 31. svibnja, a bendove koji će imati priliku nastupiti na festivalu odabrat će stručni žiri.


Odlične vijesti za mlade rock bendove i ove godine stižu iz Hrvatskog društva skladatelja. RockOff festival održat će se i ove godine, a novosti vezane za ovogodišnje izdanje organizatori su danas prezentirali na konferenciji za medije, koja je bila održana, u Splitu, uoči dodjele prestižne domaće diskografske nagrade Porin.

Na pressici se medijima obratio Hrvoje Horvat, direktor festivala RockOff i službeno otvorio natječaj za bendove. Ove godine natječaj će trajati od 17. ožujka do 31. svibnja, a bendove koji će imati priliku nastupiti na festivalu odabrat će stručni žiri. U zabavnom djelu druženja, nastupila je mlada Sara Renar.

Vezani članci Ruska pjesma o predsjednici (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Rusi oduševljeni predsjednicom Kolindom! Poslušajte pjesmu koju su joj posvetili Filip Juričić (Foto: PR) Brojni poznati okupili se na tajanstvenoj zagrebačkoj lokaciji

RockOff festival etablirao se kao jedan od vodećih glazbenih festivala u Hrvatskoj koji svojim programom njeguje i promiče umjetničke vrijednosti moderne glazbe.

RockOff mladim glazbenicima i autorima pruža mogućnost dodatne afirmacije kroz koncerte, medije te radijski i televizijski eter.

Na Rockoff festival mogu se prijaviti svi bendovi, bez obzira na broj objavljenih singlova ili albuma. Mogu se prijaviti predstavnici različitih stilova i žanrova: od rocka, popa, rapa, heavy metala i elektronike do kantautora, indie i etno zvukova. Na festivalu sudjeluje 16 bendova, a sastoji se od 4 finalne večeri te superfinala.