Ne propustite

Rock zvuk pokorio metropolu – Pavel i Psihomodo Pop započeli ovogodišnje koncerte!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Metropola i najatraktivniji zagrebački klub Green Gold Club i ove godine ugošćuju još jedno AntenaPlugged izdanje koje je započelo odličnim rock koncertom grupa Pavel i Psihomodo Pop.

Davor Gobac i Aljoša Šerić frontmeni spomenutih bandova brojnoj su publici, među kojima su naravno bile i zvijezde Antene Zagreb Barbara Kolar, Tamara Loos, Saša Lozar i brojni drugi, pružili dva sata vrhunske zabave, svirajući svoje najveće hitove u kojima su doista svi uživali.

Pogledaj i ovo showbuzz premijera Grupa Pavel predstavlja spot za novi singl s nagrađenog albuma, atmosferična pjesma i ovoga puta ostavlja bez daha

Rock eksplozija koja će protresti metropolu - AntenaPlugged

Čast da otvori ovogodišnje AntenaPlugged izdanje pripala je grupi Pavel, koji su pred zagrebačkom publikom izveli hitove 'Autentično osrednji', 'Zbog tebe' i 'Čuvaj me'. Nakon njih na stage je stigao karizmatični i uvijek nasmijani Davor Gobac i Psihomodo Pop.
'Donna', aktualni singl 'Ona ludo pati', tek su neke od pjesama koje je ekipa predvođena Gobcem pripremila za koncert u sklopu AntenePlugged. Gobac i društvo iz Psihomodo Popa ni ovoga puta obožavatelje nisu razočarali originalnim scenskim nastupom u što se možete i sami uvjeriti u priloženoj fotogaleriji koju potpisuje Dario Njavro.

U svakom slučaju prvi u nizu koncerata ovogodišnjeg izdanja AntenaPluggeda protekao je u vrhunskoj svirci i odličnoj zabavi. Drugi koncerat očekuje vas za dva tjedna, srijeda 18.02.2015., a imena izvođača još ćemo nakratko zadržati u tajnosti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene