glazbena poslastica

Rock&OFF tour kreće večeras: Publiku u Đakovu očekuju izvrsni bendovi, turneja će trajati nekoliko dana

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svi dosadašnji dobitnici i nominirani u kategoriji Veliki prasak godine, a koji su bili u mogućnosti ukrcati se na Rock&OFF turneju, čekaju publiku u 6 hrvatskih gradova – J.R. August, Je Veux, Ogenj, The Siids, BluVinil i Aklea Neon.

Rock&OFF Tour 2021 kreće večeras, 25. lipnja u 21 sat koncertom u King Rock Caffe-u u Đakovu! Prvu Rock&OFF turneju otvaraju Je Veux & Ogenj!

Pogledaj i ovo Janko Popović Volarić i Lovorka Sršen Uhvaćeni! Jedan od najpoželjnijih domaćih neženja nije se odvajao od lijepe brinete s kojom ga povezuju, čak su se i modno uskladili

Svi dosadašnji dobitnici i nominirani u kategoriji Veliki prasak godine, a koji su bili u mogućnosti ukrcati se na Rock&OFF turneju, čekaju publiku u 6 hrvatskih gradova – J.R. August, Je Veux, Ogenj, The Siids, BluVinil i Aklea Neon!

Nakon večerašnjeg koncerta u Đakovu, Rock&OFF Tour stiže odmah sutra u Kutinu (Baraka) gdje nas čekaju Je Veux i The Siids!

Svi koncerti će početi između 20 i 21 sat te biti održani po aktualnim epidemiološkim smjernicama. Cijena ulaznice za svaki koncert iznosit će maksimalno 30 kuna, pri čemu prihod ide klubovima koji ugošćuju Rock&OFF izvođače.

Nakon vikenda otvorenja, Rock&OFF Tour nastavlja se već idući vikend koncertima u Jelsi i Kninu. 02. srpnja J.R. August i BluVinil stižu u Ljetno kino u Jelsi, a 03. srpnja J.R. August i Aklea Neon sviraju u Klubu A3 u Kninu!

Treće izdanje nezavisne novinarske glazbene nagrade Rock&OFF održano je 4. veljače ove godine u zagrebačkoj Tvornici kulture. Nagrada Rock&OFF ove je godine dodijeljena u krugu nominiranih glazbenika, nažalost bez publike. Na pozornici zagrebačke Tvornice zasvirali su Alejuandro Buendija, Boris Štok, Je Veux, Mark Mrakovčić, Nika Turković, One Possible Option i Zvjezdan Ružić. Irena Žilić i BluVinil također su se predstavili svirkom, s drugih zagrebačkih lokacija i predivnim snimkama drona dočarali svoju glazbu. U vremenu kada su koncerti uživo bili pojam koji je svima zbog pandemije koronavirusa neostvarena želja, organizatori nagrade Rock&OFF su svirke uživo doveli u domove brojne publike. A sada donose Rock&OFF glazbu u njihove gradove.

Za pokroviteljstvo ove turneje zaslužni su Ministarstvo kulture i medija RH, glavni sponzor Rock&OFF-a Iskon, pokretač nagrade Hrvatsko društvo skladatelja te organizator Unison - Hrvatski glazbeni savez.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Vlado Kalember - 1 Vlado Kalember - 2 Vlado Kalember - 3 Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) +0 Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) Celebrity Vlado Kalember pozirao sa sinom kojeg ima s Anom Rucner, obožavatelje iznenadilo koliko mu sliči!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum (Foto: Instagram) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum (Foto: Instagram) +3 Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Celebrity Tko bi rekao da je na pragu petog desetljeća! U toplesu skakutala na plaži, na sebi je imala samo crne tangice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene