Ljubavna avantura ispisana je najromantičnijim stihovima


Jedna od najljepših ljubavnih priča modernog doba ispisana je prekrasnim stihovima dvoje mladih umjetnika, škotskog pisca Roberta Montgomeryja i engleske glumice, modela i pjesnikinje Grete Bellamacina. Upravo je poezija zaslužna za njihov sudbonosni susret zbog kojeg su otkrili novu dimenziju ljubavi.

Robert Montgomery i Greta Bellamacina (FOTO: PR)

Dijeleći međusobnu strast prema stvaranju romantične književnosti, ovaj originalni dvojac napisao je zbirku pjesama pod nazivom „Points For Time In The Sky“. Upravo ih je zajedničko pisanje povezalo na način koji su do tada živjeli samo u svojim pjesmama.

Robert Montgomery i Greta Bellamacina (FOTO: PR)

Julius Meinl, jedna od najpoznatijih tvrtki koja je zaslužna za popularnost kave diljem svijeta, oduvijek je inspirirao slavne književnike i pjesnike te je po drugi put odlučio inspirirati svoje vjerne obožavatelje. Nakon globalnog eventa 'Plati kavu stihom', po prvi put lansira još jedan globalni event pod nazivom „Meet with a poem“, koji je poistovjećen s ovom prekrasnom ljubavnom pričom dvoje pjesnika. Za izvrstan okus i savršenu kremu u svakoj šalici zaslužan je jedinstven dizajn novih kapsula koje pružaju visoku funkcionalnost i donose najbolje od izuzetnih mješavina kave. Baš kao što Julius Meinl čini svijet boljim mjestom s vrhunskom kvalitetom svojih proizvoda, tako je i Robert Mongomery htio istaknuti važnost pisane riječ i njezinu moć, putem projekta „Poetry for change“, uz koje je hrvatska javnost već upoznala ovog nadarenog pisca.