Sve je bliži dan kojeg s nestrpljenjem čekaju obožavatelji pop zvijezde - Robbieja Williamsa. Ovaj planetarno popularni izvođač nastupit će na zagrebačkom Maksimiru u utorak, 13. kolovoza.


Veliki stadionski koncert Robbieja Williamsa uključuje i veliki video zid. Na pozornici će se nalaziti najnoviji i najmoderniji efekti koncertne video produkcije. Video zid nije samo ravna površina već se savršeno uklapa sa scenografijom. Divovski video zid sastoji se od 48 tisuća pojedinačnih pixela.

Vezani članci Zbog puknute cijevi poplavljen dio Trešnjevke, sanacija u tijeku - 5 VELIKA GALERIJA Dramatične fotografije pokazuju kaos u kojem se jutros našao dio Zagreba: Ulice i podrumi pod vodom Rupa nakon puknuća vodovodne cijevi u Zagrebu Bujica vode u Zagrebu slijevala se satima, obustavljen je promet, otvorila se rupa, građani su očajni: ''Ovo je kao da je pala bomba''

Najveći dio scenografije, ujedno i najmoderniji te produkcijski najzahtjevniji, napravljen je isključivo za Robbijevu 'Take The Crown' turneju.

>> Svjetska zvijezda dolazi u Zagreb, NEMA prohtjeva od organizacije!

Na pozornici se nalazi 3D konstrukcija s Robbijevim likom. Statua je i vizual na najnovijem albumu, ali i simbol cijele turneje. Tijekom koncerta, zbog video efekata i trikova, publika ima dojam kao da pred njima „glavom i bradom“, stoji veliki Robbie Williams. Video majstori se savršeno i točno u pravim sekundama igraju trikovima i mogućnostima koje im pruža moderna tehnologija. Izrada trodimenzionalne konstrukcije te usklađenost s video efektima je bio pravi izazov za koncertnu produkciju. Isključivo za ovu turneju te po prvi puta uspješno je izvedeno. Veliki koncertni spektakli definitivno su i vizualni događaji.

Robbie Williams u Hrvatsku dolazi po prvi put

Na dosadašnjim koncertima Robbie je pokazao kako je vratio svoju glazbenu krunu te vlada pozornicom jednako dobro kao što vlada i glazbenom scenom.

Robbie Williams još nikad nije bio u Hrvatskoj, no priznaje kako je čuo da je Hrvatska zaista lijepa zemlja ta da je također čuo kako su drugi izvođači oduševljeni hrvatskom publikom. Izjavio je kako jedva čeka da održi koncert u Zagrebu te provjeri jesu li Hrvati zaista tako dobra publika.

Glazbenik očekuje puno emocija i energije. Također obećaje kako će uzvratiti istom količinom emocija i energije zajedno s ogromnom količinom ljubavi i zabave! Od kad je počela turneja Robbie se osjeća odlično te će i u Zagrebu prirediti prvoklasni nastup.

Na dan održavanja ovog velikog ljetnog spektakla, svim posjetiteljima će, uz predočenje ulaznice za koncert, biti omogućeno besplatno korištenje javnog gradskog prijevoza / ZET-a (Zagrebačkog električnog tramvaja) na svim linijama. 

U utorak, 13. kolovoza, adresa za nezaboravno iskustvo i zabavu s prijateljima na odličnom koncertu je sljedeća: Stadion Maksimir, Maksimirska 128, Zagreb.

Prije Robbieja nastupa Olly Murs

Prije Robbija, nastup će održati i sve popularniji Olly Murs. Olly Murs je engleski pjevač i tekstopisac koji se široj javnosti predstavio putem zabavne televizijske emisije The X Factor. Od samih početaka njeguje prijateljstvo s Robbijem Williamsom. Robbie je prepoznao njegov talent te mu je bio gost na jednom od televizijskih nastupa, a kasnije se rodila i suradnja između njih dvojice. Olly je jedan od najuspješnijih natjecatelja glazbenih TV emisija.

Nakon osvojenog drugog mjesta (2009.) objavio je već tri albuma. Sva tri albuma su  odlično prihvaćena od publike i kritike. Prodao je oko 10 milijuna albuma diljem svijeta. Neki od najpoznatijih njegovih hitova koje će otpjevati i na Maksimiru su Heart skips a beat, Dance with me tonight, Thinking of me, Army of two, Troublemaker te najnoviji – Dear Darlin'.

Atmosferu će dodatno zagrijati i hrvatski DJ FILIP JELAŠ. Filip Jelaš je do sada imao nastupe diljem hrvatske i europe na velikim partyjima te ispred velikih glazbenih imena. Atmosferu je zagrijavao prije zagrebačkog nastupa pop dive Beyonce. Među ostala ostala poznata imena s kojima je nastupao ubrajaju se: Naughty By Nature, De la Soul, Dilated people, Brand New Heavies, Db Boulevard, Kurtis Blow… Kao DJ nastupa u najvećim klubovima poput Villa club Poreč, Lapidarij, Kulušić, Piranha, Gjuro II, Papaya, 5th element, Shamballa, Gallery club, Aurora Primošten, Groove Zagreb. Svoj rad pokazao je i na brojnim radio postajama.

Za Williamsov koncertni spektakl na Maksimiru još uvijek ima ulaznica.

Ulaznice za koncert Robbieja Williamsa dostupne su na svim prodajnim mjestima sistema Eventim, online na www.eventim.hr te u ovlaštenim VIP centrima u svim većih gradovima! VIP je ponosni sponzor koncerta.

Cijene ulaznica su sljedeće:

LOŽA - 999 kn
FAN PIT – 629 kn
STAJANJE -  329 kn
SJEDENJE Zapad dolje – 459 kn
SJEDENJE Zapad gore, Istok, Sjeverozapad dolje – 379 kn
SJEDENJE Sjeveroistok – 279 kn

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook