Večeras spektakl

Robbie Williams stigao još jučer: 'Idemo, Zagreb!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanska glazbena zvijezda i pop izvođač koji će večeras zapaliti maksimirski stadion, Robbie Williams, još je jučer stigao u Hrvatsku. Prema našim izvorima, Robbie se od jučer nalazi u jednom od zagrebačkih hotela.

Sve je spremno za spektakl pod imenom Robbie Williams na Maksimiru. Mnoštvo obožavatelja već je ispred stadiona i uživa u onoj dobro poznatoj atmosferi pred sam koncert. Ulaz na stadion je dopušten od 16 sati, a nastup Robbieja, koji je još jučer stigao u Zagreb, počet će oko 21 sat.

Pogledaj i ovo Josipa Lisac GLAZBENA DIVA Josipa Lisac velikim koncertom u Zagrebu zaokružuje obljetnicu Dnevnika jedne ljubavi

S obzirom kako Robbie dosad još nikad nije bio u Hrvatskoj, ne čudi njegov izbor da našu zemlju, o kojoj je od kolega čuo samo sve najbolje, posjeti dan ranije. Navodno je u Hrvatsku stigao sa suprugom i djetetom, kao što je i najavio da će učiniti.

Poznati britanski izvođač prije koncerta će na maksimirskom stadionu neko vrijeme provesti sa sretnim obožavateljima koji su osvojili druženje s njim putem nagradne igre. Ono što je sigurno jest kako će Robbie iz hotela izaći tek neposredno prije koncerta.

>> 10 razloga zašto vrijedi vidjeti Robbieja Williamsa uživo!

'Jako sam uzbuđen jer ove godine ponovo nastupam uživo. Prošli koncerti su me podsjetili kako je poseban osjećaj izvoditi svoje vlastite pjesme ispred goleme publike, uz sva uzbuđenja i adrenalin koji ide uz to. Idemo, Zagreb!', poručio je Robbie uoči svog nastupa u Hrvatskoj.

Zagrijavanje za ovaj veliki ljetni spektakl počinje već od 18 sati kad će sve okupljene zabavljati hrvatski DJ Filip Jelaš. Nakon njega će nastupiti britanski izvođač Olly Murs, a zatim slijedi dugoočekivani Robbie Williams.

Važno je napomenuti kako će danas, na dan održavanja ovog velikog ljetnog spektakla, svim posjetiteljima, uz predočenje ulaznice za koncert, biti omogućeno besplatno korištenje javnog gradskog prijevoza / ZET-a (Zagrebačkog električnog tramvaja) na svim linijama.

Ulaznica za koncert još uvijek ima u prodaji i dostupne su na svim Eventinovim prodajnim mjestima, ovlaštenim VIP centrima, kao i na blagajni maksimirskog stadiona.

Podsjećamo, cijene su sljedeće:

LOŽA - 999 kn
FAN PIT – 629 kn
SJEDENJE 1 (Zapad dolje) – 459 kn
SJEDENJE 2 (Zapad gore, Istok, Sjeverozapad dolje) – 379 kn
STAJANJE - 329 kn
SJEDENJE 3 (Sjever dolje, Sjeveroistok) – 279 kn
SJEDENJE 4 (Sjever gore) – 199 kn – RASPRODANO!

Jeste li spremni? Večeras se zabavljamo! Ako idete na koncert, podijite s nama svoje fotografije i šaljite ih na moj.report@novatv.hr. Najbolje ćemo i objaviti!


Robbie Williams Let Me Entertain You (Live) ♥ZY♥ by dm_515b3e6658f17

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene