Live koncert

Robbie Williams slavi Dan neovisnosti s Estonijom!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Robbie Williams održat će koncert u Tallinu u Estoniji 20.kolovoza 2013. u sklopu 'Take the Crown' turneje.

'Robbie Williams Live ni Tallin' biti će snimljen u Tallin Song Festival Grounds, jedinstvenom i povijesnom open air – u, u pitoresknom glavnom gradu Estonije. Na isti dan kada će se održati koncert, Estonija slavi svoj Dan neovisnosti što daje koncertu posebnu težinu.

Pogledaj i ovo showbuzz Velika turneja U prvih sat vremena prodano 4000 ulaznica za Robbie Williamsa!

'Nikada do sada nisam posjetio Estoniju, i jako sam uzbuđen što ćemo snimati moj briljantni show na dan kada Estonija slavi Dan neovisnosti', izjavio je Robbie Williams.

>> Pokazao mišićavi torzo – spreman je za početak!

Robbie Williams je prva svjetska glazbena zvijezda koja će snimati svoj koncert u Estoniji što je posebna prilika za sve njegove fanove da budu dio glazbene povijesti. 'Robbie Williams-Live ni Tallin' režirati će Russel Thomas i Peeter Rebane: 'Jako smo uzbuđeni što će koncert u Tallinu biti jedini koncert koji će se snimati na ovoj turneji. Dan neovisnosti u Estoniji će zasigurno dati posebnu draž koncertu."

Britanska zvijezda razveselit će obožavatelje i u Hrvatskoj, ovo će biti njegov prvi nastup u Zagrebu na Maksimirskom stadionu 13.kolovoza 2013.g. Ulaznice se mogu kupiti nasvim prodajnim mjestima sistema Eventim.

'Jako sam uzbuđen jer ove godine ponovo nastupam uživo. Prošli koncerti su me podsjetili kako je poseban osjećaj izvoditi svoje vlastite pjesme ispred goleme publike, uz sva uzbuđenja i adrenalin koji ide uz to. Idemo, Zagreb 2013.', izjavio je Robbie Williams.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene