Spektakl za pamćenje

Robbie Williams powered by Vip u kolovozu prvi put u Hrvatskoj!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U sklopu velike europske turneje i predstavljanja najnovijeg albuma Take the Crown, britanska pop zvijezda Robbie Williams ovog će ljeta, uz podršku Vipneta, po prvi put stati pred hrvatsku publiku te domaće obožavatelje počastiti svojim novim i starim hitovima.

Dugoočekivani koncert održat će se 13. kolovoza na stadionu Maksimir u Zagrebu

Pogledaj i ovo showbuzz Dirljivi video Prvi put pokazao snimku vjenčanja: 'Uživajte u našem danu!'

Bivši član popularnog boy benda Take That poznat je po spektakularnim nastupima uživo, a među najprodavanije svjetske izvođače svrstala ga je iznimna potražnja za dosadašnjim solo albumima koji su prodani u više od 70 milijuna primjeraka. Čak šest albuma se našlo na popisu 100 najprodavanijih britanskih albuma svih vremena, dok je Robbie 2006. godine uvršten u Guinnessovu knjigu rekorda jer je u jednom danu prodao 1,6 milijuna ulaznica za koncerte u sklopu turneje Close Encounters. Uz to, dodijeljeno mu je 17 priznanja BRIT Awards što je više nego ijednom drugom izvođaču, a uvršten je i u Glazbenu kuću slavnih.
Nakon velikog lanjskog povratka na glazbenu scenu, britanski The Sun pjevača je nazvao najvećom domaćom pop zvijezdom u posljednjih 20 godina, što je još jedan razlog zbog kojeg se njegovi nastupi nikako ne propuštaju.

Ulaznice za koncert Robbiea Williamsa na maskimirskom stadionu 13. kolovoza dostupne su putem sustava Eventim, dok Vipnet, kao ponosni sponzor koncerta, svim obožavateljima priprema vrijedne nagradne igre te atraktivna iznenađenja. Više informacija uskoro na Vipnetovoj Facebook stranici http://www.facebook.com/vipnet.


Redovne ulaznice za koncertu su podijeljene u sljedeće kategorije:
PL 1 – LOŽA – 1199 kuna
PL 2 – FAN PIT – 759 kuna
PL 3 – ZAPAD DOLJE – 559 kuna
PL 4 – ZAPAD GORE, ISTOK – 459 kuna
PL 5 – STAJANJE – 399 kuna
PL 6 – SJEVER DOLJE – 359 kuna
PL 7 – SJEVER GORE – 259 kuna
Za koncert ROBBIEA WILLIAMSA su u prodaji i POSEBNI VIP PAKETI!
Mark Butler Associates su ponosni što mogu ponuditi ekskluzivne VIP pakete za 'Take The Crown' stadionsku turneju u 2013. godini. Ekskluzivna večer uključuje nejbolje ulaznice i odličan party prije koncerta. U ponudi su 2 paketa: VIP INNER PIT PAKET i PREMIUM VIP SEATING PAKET. VIP paketi prodaju se isključivo preko web stranice www.markbutler.co.uk. Više informacija na: www.robbiewilliams.com

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene