Urbana legenda kaze da je Zagreb najljepši u proljeće i nakon ljetnih avantura na Jadranu, a jedan od razloga su definitvno i brojna događanja koja okupiraju grad u svom šarenom izdanju.

Galerija


 Ekipa RNB Confusion-a već 16 godina obilježava povratak u Zagreb velikim partyijem okupljanja simbolično nazvanim "Back 2 the City". Pod otvorenim nebom, Garaža Muzeja za suvremenu umjetnost po drugi put će postat plesni podij na kojem će u rnb i hip hop ritmovima zaplesati tisuću preplanulih veselih lica na najvećem dnevnom partyiju u Zagrebu.

PR
PR

Vezani članci Tučnjava na Zrću (Screenshot: Twitter) Masovna tučnjava na Zrću: Zaštitari partijanere tukli zabranjenim teleskopskim palicama Izložba Mirjane Vodopije \'Lutajući krajolik\' (foto: MSU) Izložba Mirjane Vodopije 'Lutajući krajolik'

Za DJ kormilom nalaze se iskusni kapetani plesne plovidbe, Dj Zrna te novo lice zagrebačke scene, azijat hrvatskog podrijekla DJ Jun Ishida kojem će ovo biti premijerni nastup na RNB Confusion-u. Uz bogatu ponudu Hendrix, RedBull, Jägermeister i Becks osvježenja tu je i gastro kutak Pani koji će nudit slasne zalogaje Philly Cheese Quesadilla, Chili Con Carne Quesadilla, Queso Cheddar Nachos i drugih street food specijaliteta. Pauza.hr će sve goste koji skinu pauza.hr aplikaciju počastiit slatkim štrudlama.

PR
PR

Poslijepodnevna RNB Confusion zabava starta od 17h, dok je posljednji ulazak na "Back 2 The City" party u 18h uz posljednju pjesmu u 00h.
Dugoočekivani party bit će uskoro rasprodan, pa savjetujemo da već danas trknete po svoju ulaznicu po cijeni od 70kn na Entrio.hr.

Natrag u garažu u subotu 31.8.!