MSU BLOCK PARTY OVE SUBOTE OD 17 DO PONOĆI

RNB confussion povratak u Zagreb!

PR PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju PR PR PR PR +0 PR Galerija

Urbana legenda kaze da je Zagreb najljepši u proljeće i nakon ljetnih avantura na Jadranu, a jedan od razloga su definitvno i brojna događanja koja okupiraju grad u svom šarenom izdanju.

 Ekipa RNB Confusion-a već 16 godina obilježava povratak u Zagreb velikim partyijem okupljanja simbolično nazvanim "Back 2 the City". Pod otvorenim nebom, Garaža Muzeja za suvremenu umjetnost po drugi put će postat plesni podij na kojem će u rnb i hip hop ritmovima zaplesati tisuću preplanulih veselih lica na najvećem dnevnom partyiju u Zagrebu.

Pogledaj i ovo DJ Indy otvorio je Studio Live Sessions koje donosimo u suradnji s A1 Studio LIVE Session Ekskluzivan nastup hrvatskog kralja mash-upa zagrijao atmosferu naših domova

PR PR

Za DJ kormilom nalaze se iskusni kapetani plesne plovidbe, Dj Zrna te novo lice zagrebačke scene, azijat hrvatskog podrijekla DJ Jun Ishida kojem će ovo biti premijerni nastup na RNB Confusion-u. Uz bogatu ponudu Hendrix, RedBull, Jägermeister i Becks osvježenja tu je i gastro kutak Pani koji će nudit slasne zalogaje Philly Cheese Quesadilla, Chili Con Carne Quesadilla, Queso Cheddar Nachos i drugih street food specijaliteta. Pauza.hr će sve goste koji skinu pauza.hr aplikaciju počastiit slatkim štrudlama.

PR PR

Poslijepodnevna RNB Confusion zabava starta od 17h, dok je posljednji ulazak na "Back 2 The City" party u 18h uz posljednju pjesmu u 00h.
Dugoočekivani party bit će uskoro rasprodan, pa savjetujemo da već danas trknete po svoju ulaznicu po cijeni od 70kn na Entrio.hr.

Natrag u garažu u subotu 31.8.!
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene