Kakav spektakl

Rita Ora razvalila! Orila se i kosovska zastava, a hrvatski obožavatelji bili u transu

Rita Ora (FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Rita Ora (FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora (FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Rita Ora (FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Rita Ora (FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) +0 Rita Ora (FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Galerija

Rita Ora nastupila je u Poreču na Rise Up festivalu.

Rita Ora sinoć je zapalila Istru, točnije Poreč. Slavna pjevačica stigla je kako bi nastupila na Rise up festivalu, a na njezin je koncert došlo više tisuća ljudi.

Pogledaj i ovo Rita Ora Poreč (Foto: Dnevnik.hr) Pjevačica, ali i navijačica Rita Ora u Poreču nastupila s hrvatskom zastavom, no u srijedu će nositi britansku: "Ne možete me u Hrvatskoj pitati za koga ću navijati"

Atmosferu je dovela do usijanja, a među mnogobrojnim obožavateljima našli su se i oni s Kosova, mjesta od kuda i sama pjevačica potječe.

Prije nastupa pjevačica je primila veleposlanika Kosova Gezima Kasapollija i zastupnicu u Hrvatskom saboru Erminu Lekaj Prljaskaj, a u hotelu se susrela sa obožavateljima te se fotografirala s njima.

Prije Rite Ore nastupila je Franka Batelić.

Podsjetimo, pjevačica je jučer sletila u Zračnu luku Pula te se naočalama i maskom za lice skrivala od znatiželjnih pogleda.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene