Zabava do jutra

Riječki Let 3 na Knockoutu 2014.!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nova glazbena poslastica stiže iz KnockOut radionice!

Riječka rock grupa Let 3 pridružuje se festivalu koji uspješno spaja sport i glazbu.

Pogledaj i ovo Severina i Let 3 na zabavi poslije Dore - 5 kakav Afterparty! Pogledajte kamo su letovci odveli Severinu nakon finala Dore, iznenadila je ekipu na neočekivanom mjestu!

KnockOut Snow Festival vraća se u Francusku a mali grad Orcieres u južnim Alpama biti će domom tisućama mladih iz cijele regije u terminu od 28. prosinca do 04. siječnja 2014. te početkom sljedeće godine od 04. – 11. siječnja 2014. Najpoznatiji rock brkovi u Hrvatskoj svoje će najveće hitove izvesti u oba termina.

Let 3 rock je grupa osnovana 1987. godine, a svojim se beskompromisnim djelovanjem uspio nametnuti kao zaštitni znak grada Rijeke. Glazbena javnost vrlo je brzo postala svjesna da LET 3 nisu samo bizarni bučni čudaci već prvorazredna rock atrakcija i unikatna umjetnička pojava. Brojnim albumima i glazbenim nagradama koje uključuju i nekoliko nagrada Porin potvrdili su kultni status regionalne rock grupe.

Osim riječke grupe Let 3 KnockOut Snow Festival ove godine predstavlja i zagrebačku rock grupu Hladno pivo te Gorana Bareta i Majke, DJ dvojac Frankie Headfors, a očekuju nas još brojna glazbena iznenađenja.
Cijena aranžmana koji uključuje autobusni prijevoz, smještaj i skijašku kartu u terminu od 04. – 11. siječnja 2014. iznosi 2390 kn. Popust od 300 kn očekuje prvih sto kupaca KockOut zimske avanture.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene