Odličan početak

Domaće ljepotice okupirale BIPA Fashion.hr zbog revije Aleksandre Dojčinović

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

BIPA Fashion.hr slavi 20. jubilarno izdanje. Tijekom pet dana održat će se šesnaest modnih revija, a nastupit će najpoznatiji hrvatski dizajneri te mlade nade modne scene.

Najveći modni događaj u regiji BIPA FASHION.HR započeo je sinoć na Zagrebačkom velesajmu revijom Aleksandre Dojčinović koja je predstavila novu LeiLou kolekciju pod pokroviteljstvom Beck'sa.

Pogledaj i ovo showbuzz Kad zasviraju mariachi... FOTO Anica nosi majicu s porukom, Šuput pokazala seksi tijelo

Da je riječ o omiljenoj dizajnerici poznatih Hrvatica pokazala su brojna lica u prvom redu: Danijela Martinović, Ecija Ojdanić, Mirela Holy, Mirna Medaković, Ana i Joško Čagalj, Ana Maras, Renata Sopek, Petra Kurtela, Iva Balaban, Mila Elegović, Kristina Krepela, Ivana Delač Đolo, Sandra Perković, Ogi Antunac i mnogi drugi.

Bipa Fashion.hr - Modni dvojac ELFS predstavlja novo lice brenda

Nova kolekcija za proljeće/ljeto odiše ženstvenošću i romantikom, a dizajnerica je u svom prepoznatljivom stilu s puno čipke i detalja predstavila krojeve koji laskaju ženskoj silueti. Cvjetni uzorci te lagani i prozračni materijali daju vedrinu kolekciji, a detalji poput mašni ostavljaju dojam elegancije prepoznatljive LeiLou djevojke. „Predstoji nam doba ženstvenosti, koja se u modu vraća na velika vrata s obzirom da su trendovi posljednjih godina više naginjali unisex varijanti. Sljedeću sezonu obilježit će fine forme, strukirani krojevi i romantika.

Moderno i funkcionalno - nevidljivi džep za muškarce koji se ne odvajaju od svojih gadgeta

'U novoj kolekciji i ja sam posegnula za mašnama, ali ovog puta ne u kombinaciji s pastelnim nego baš suprotno, s fluorescentnim tonovima, kako i priliči ljetu. Osim toga, LeiLou djevojka i dalje ostaje pomalo vintage, ali kao modernizirana verzija mlade, neopterećene žene koja uživa u modnim transformacijama i kombiniranju', izjavila je Aleksandra Dojčinović.

BIPA FASHION.HR, od 27. do 31. listopada na Zagrebačkom velesajmu slavi 20. jubilarno izdanje. Tijekom pet dana održat će se šesnaest modnih revija, a nastupit će najpoznatiji hrvatski dizajneri te mlade nade modne scene. Drugog dana, u srijedu 28. listopada na rasporedu je revija modnog dvojca eNVy room.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene