Tko želi u Revelin?

Revelin i DJ Doorly kao dio britanskog tjedna u Dubrovniku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Culture club Revelin priprema pravu poslasticu. Nastup DJ Doorlyja oduševit će Dubrovčane. Revelin vam dijeli i dvije karte, pa požurite!

Tjedan britanskih kulturnih poslastica. Tako je nazvan petodnevni kulturni program kojim se Grad Dubrovnik i niz kulturnih i turističkih institucija najljepšeg grada na svijetu, na neki način odužuju britanskim gostima koji su tradicionalno najbrojniji u Dubrovniku.

Pogledaj i ovo showbuzz Domaći rock Opća opasnost dolazi 1.3. 2014 u Culture Club Revelin

Posebno se važnom ova gesta čini u svjetlu nedavnog referenduma i neke vrste početka formalnog udaljavanja Britanije od Europske unije. U niz predstava, izložbi i drugih manifestacija,Culture club Revelin uklapa se dovođenjem jednog od trenutačno najpopularnijih britanskih DJa, Doorly-ja. Nastupajući u prestižnim klubovima i na festivalima od Ukrajine do Australije, od Njemačke do Egipta, Doorly je svirao s velikanima kao što su Groove Armada, Tiga, Fake blood, Pendulum, Boys Noize, Erol Alkan, Diplo i drugi. Kao producent, Doorly je remiksirao hitove Dizzee Rascal, Basement Jaxx, The Prodigy, Calvin Harris, Groove Armada, Kanye West, Marina & The Diamonds i Mstrkrft.

Druga večer srpnja u Revelinu je rezervirana za talijansku plesno akrobatsku atrakciju, Aliens, koja je u prvom izdanju oduševila puni klub. Kostimi iz milanskih radionica, vrhunska scenografija, svjetlosni efekti i koreografija, prvi puta viđeni u ovom dijelu svijeta, razlozi su zbog kojih se za Aliens show, talijanskog brenda Visionair, već danima u Dubrovniku traži karta više.

Revelin vas časti!

Tko želi u petak, 01. srpnja, posjetiti nastup DJ Doorlyja, neka lajka Facebook stranicu Showbuzza, ostavi u inboxu osobne podatke te objasni zašto bi baš on/ona trebao/la osvojiti 2 ulaznice za Revelin! Požurite! Vremena imate do petka, 01. srpnja, u 12:00! Sretno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene