OGROMAN INTERES

GRAND HOTEL U REVELINU Opet će u subotu biti pun

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Spekatakularno plesno-akrobatski show 'Grand hotel' izaziva ogroman interes.

Novo izdanje spektakularnog plesno-akrobatskog showa 'Grand hotel', u subotu, 16. ovog mjeseca, već danima izaziva ogroman interes svih koji bi, nakon fenomenalnih medijskih odjeka premijere, htjeli uživo vidjeti klupski show o kojem se priča. Fascinantna scenografija opet će potpuno promijeniti prostor 75. najboljeg kluba na svijetu i transformirati ga u aulu i nekoliko soba starog hotela koji pamti mnoge poznate goste, intrige, ljubavi i noći bez sna. I tekst koji prati show dovoljno je mističan i intrigantan.

Pogledaj i ovo showbuzz Culture club Revelin Nakon otvaranja zimskog festivala, svi na studentski party u Revelin

'Kraljevi i princeze, glumci i glazbenici, političari i znanstvenici, svi su bili gosti njegovih odaja. Šuljali su se njegovim prostorijama i plesali na njegovim prostranim terasama. Kao na velikom filmskom setu, po njegovim su se dvoranama odvijali najrazličitiji eventi, godinama se u njemu odvijala povijest ljudskog roda. Ipak, svih je tih godina Grand Hotel sticao slavu koja je prevladala prolaznost vremena.'

Talijanski brend Visionair u Dubrovnik opet dovodi najjače snage u kostimima milanskih dizajnera, a uz već najavljene brojne poznate goste, bit će tu i sam autor, Newill Macran. CC Revelin je zahtjevnom i skupom produkcijom showa 'Grand hotel' ponovno napravio ozbiljan programski iskorak, a pokušaji publike da na bilo koji način osiguraju ulaznicu za subotu, potvrda su da se trud isplati.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene