Spekatakularno plesno-akrobatski show 'Grand hotel' izaziva ogroman interes.


Novo izdanje spektakularnog plesno-akrobatskog showa 'Grand hotel', u subotu, 16. ovog mjeseca, već danima izaziva ogroman interes svih koji bi, nakon fenomenalnih medijskih odjeka premijere, htjeli uživo vidjeti klupski show o kojem se priča. Fascinantna scenografija opet će potpuno promijeniti prostor 75. najboljeg kluba na svijetu i transformirati ga u aulu i nekoliko soba starog hotela koji pamti mnoge poznate goste, intrige, ljubavi i noći bez sna. I tekst koji prati show dovoljno je mističan i intrigantan.

Grand Hotel (Foto: PR)

'Kraljevi i princeze, glumci i glazbenici, političari i znanstvenici, svi su bili gosti njegovih odaja. Šuljali su se njegovim prostorijama i plesali na njegovim prostranim terasama. Kao na velikom filmskom setu, po njegovim su se dvoranama odvijali najrazličitiji eventi, godinama se u njemu odvijala povijest ljudskog roda. Ipak, svih je tih godina Grand Hotel sticao slavu koja je prevladala prolaznost vremena.'

Grand Hotel (Foto: PR)

Talijanski brend Visionair u Dubrovnik opet dovodi najjače snage u kostimima milanskih dizajnera, a uz već najavljene brojne poznate goste, bit će tu i sam autor, Newill Macran. CC Revelin je zahtjevnom i skupom produkcijom showa 'Grand hotel' ponovno napravio ozbiljan programski iskorak, a pokušaji publike da na bilo koji način osiguraju ulaznicu za subotu, potvrda su da se trud isplati.

Grand Hotel (Foto: PR)