Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Povratak Oštrovčana na male ekrane s nestrpljenjem je dočekalo više od 874 tisuća gledatelja.


Već je u 2014.godini dramska serija s elementima humora ''Kud puklo da puklo'' zaradila titulu najgledanije serije, a u 2015. o njenoj sve većoj popularnosti svjedoče i rekordni rezultati gledanosti ostvareni u proteklom tjednu. Naime, u razdoblju od 19. do 22.siječnja seriju je u prosjeku svakodnevno pratilo više od 851 tisuća gledatelja, te je u tom tjednu s ostvarenih 43,2 posto udjela u gledanosti ''Kud puklo da puklo'' postiglo rekordnu gledanost.

Nada Arbus pridružuje se Oštrovčanima kao bogata Svetina rođakinja iz Amerike

Vezani članci Draško Zidar Osebujna obitelj iz Dizmova: Kakav će dar mar napraviti obitelj Grob kojoj posao sve lošije ide? Sanja Vejnović (Foto: Instagram) Neobično izdanje domaće glumice: Navikli smo je vidjeti dotjeranu, ovako raščupana sve je iznenadila

Prva epizoda nakon kraće pauze koju su gledatelji imali priliku pogledati u ponedjeljak 19.siječnja, bila je ujedno i najgledanija epizoda od samog početka emitiranja. Povratak Oštrovčana na male ekrane s nestrpljenjem je tada dočekalo više od 874 tisuća gledatelja, a epizoda je osim što je ostvarila rekordnu gledanost tog dana bila i najgledaniji program na svim televizijama.

Popularnim glumcima poput Milana Štrljića, Miodraga Krivokapića, Mirne Medaković, Momčila Otaševića, Janka Popovića Volarića, Mirana Kurspahića i drugih, koje smo već zavoljeli u ulogama osebujnih Oštrovčana, iz tjedna u tjedan pridružuju se i novi likovi koji dodatno intrigiraju gledatelje, unose nove zaplete i pridonose popularnosti serije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook