Noćni život

RAY CLUB (ex Mansion Club) - novo staro mjesto koje će pomjeriti granice zabave u Zagrebu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

RAY CLUB došao je na mjesto nekadašnjeg zagrebačkog kluba Mansion na jezeru Jarun.

Ovog vikenda Ray je otvorio svoja vrata zagrebačkoj publici sa dva dupkom puna koncerta Ivana Zaka i Saše Kovačevića. Ako je suditi prema glamuroznom otvorenju, RAY će se nametnuti kao novi hit klub za izlaske u Zagrebu.

Pogledaj i ovo showbuzz Mansion party Zabava koja je potrajala cijelu noć!

Tajni recept Maje Šuput: 'Noćni klub, ruke gore i dobar komad frajera!'

Već na samom otvorenju tražilo se mjesto više, a otvorenje Ray-a ovog i proteklog vikenda nisu propustili ni naša manekenka Antea Kodzoman, Zoran Mamić, Kristina Bradač, Anica Kovač, Stefany Hohnjec i mnogi drugi. RAY CLUB je više od kluba, koncipiran da zadovolji najviše standarde i to kroz koncept Grilla i Kluba. Prvi je to noćni klub u Zagrebu u kojem ćete tijekom cijele večeri moći pojesti odličan grill i to po recepturi poznatog Batka, i to od 21 do 06 sati.

Tako će vas tijekom večeri od 21h u RAYu zabavljati proslavljeni tamburaški bend Prava Stvar, dok će se iza ponoći RAY pretvarati u najljepši zagrebački noćni klub na čijoj će pozornici nastupati poznata estradna ex YU lica uz plesne taktove dj-a.

Bilo da slavite rođendan, imate momačku ili djevojačku, promociju ili ste jednostavno u potrazi za dobrom zabavom i izlaskom, RAY je mjesto koje će zadovoljiti sve vaše potrebe i više od toga.

Zalutate li već u 22, ponoć ili 4 sata ujutro u klub RAY pronaći ćete svoju dozu zabave koja će vam biti dovoljna da izdržite do idućeg vikenda u Rayu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene