Koncert Dubioza Kolektiva planiran za 17. studenog u Domu sportova seli se u Arenu Zagreb.


Koncert Dubioza Kolektiva planiran za 17. studenog u Domu sportova rasprodan je čak 26 dana prije održavanja. U danima kada se potražnja za ulaznicama jako zahuktala donesena je odluka o preseljenju koncerta u najveću hrvatsku dvoranu – Arenu Zagreb. Postoji neka tajna, ali duboka veza Dubioze i Zagreba.

Vezani članci Doris Dragović (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Doris Dragović u zagrebačkoj Areni održala koncert života: Pjevala pred 18 000 ljudi! Doris Dragović (Foto: Mihaela Ban) Doris Dragović nakon koncerta za pamćenje: 'Ovo je bio veliki događaj za sve nas'

Nakon objave "Apsurdistana" 2013. godine Dom sportova bio je prva velika dvorana koju je bend rasprodao (čak devet dana uoči održavanja), a nakon koje je slijedio ostatak regije – Sarajevo, Split, Beograd, Ljubljana, Skopje, Sofija i glasoviti pulski Amfiteatar. Sada, neposredno nakon objave novog albuma "Pjesmice za djecu i odrasle" Dubioza kreće prema zagrebačkoj Areni.

Rezultat je to ogromnog interesa i jedini logičan odabir s obzirom na mnoge okolnosti. Dom sportova rasprodan je čak 26 dana prije održavanja, a želje za ulaznicama tek sad počinju strelovito rasti. Grupa nije htjela dodavati još jedan nastup 18. studenog, pronalazak dodatnog datuma nekad kasnije nije bio moguć zbog prenatrpanog rasporeda, a Zagreb u ovom trenu nije u koncertnim planovima za 2018. godinu.

Stoga se selidba u Arenu 17. 11. pokazala kao jedini razuman izbor zbog kojeg brojni zainteresirani neće ostati razočarani. Iako takva akcija vuče izuzetno visoke dodatne troškove, bend i organizator inzistirali su na zadržavanju cijena pristupačnih svima.

ULAZNICE ZA ARENU

U prodaji će se tako naći ulaznice za Parter, Donju i Gornju tribinu. Za Parter će biti pušteno u prodaju svega 700 ulaznica po cijeni od 90 kn. Uvode se sektori Donja tribina, po cijeni od 110 kn do 5. studenog i 130 kn
od 6. studenog do koncerta te Gornja tribina po cijeni od 90 kn do 5. studenog i 100 kn od 6. studenog do dana koncerta. Prodaja ulaznica kreće danas točno u 12:00 na svim prodajnim mjestima Eventima i
na www.eventim.hr.

Ulaznice za Dom sportova vrijedit će za Arenu i to isključivo za sektor Parter. Ukoliko će vlasnici ovih ulaznica htjeti ići na neki od druga dva sektora (Donja ili Gornja tribina) trebaju se javiti na mail info@laa.hr najkasnije do petka, 3. studenog gdje će dobiti upute gdje i kako će zamjeniti svoje ulaznice. U danima do Arene u životu Dubioze dogoditi će se još dvije izuzetno važne stvari.

Od četvrtka, 26. listopada svi fanovi Dubioze moći će chatati na Viberu uz besplatne stickere benda, a u ponedjeljak 13. studenog Menart će objaviti dugoočekivani novi album "Pjesmice za djecu i odrasle" s kojeg su već skinuta dva singla "Himna generacije" i duet s Dinom Dvornikom "Treba mi zraka".