U zagrebačkom klubu Boogaloo sinoć je održan prvi ovogodišnji international rap battle event u organizaciji Rap Skillza.

Galerija


U zagrebačkom klubu Boogaloo sinoć je održan prvi ovogodišnji international rap battle event u organizaciji udruge "Hip-Hop Osijek".

Vezani članci Slika nije dostupna Lee Scratch 'prodrmat' će Zagreb zvukovima reggaea Slika nije dostupna Boogaloo Club: S.A.R.S. predstavlja drugi album

Rap Skillz, regionalna platforma koja organizira rap battle ligu, nastala je 2014. godine u Osijeku, a uspješno je ugostila i svog prvog sudionika s američkom adresom – Dizaster, koji je ovim povodom došao iz Los Angelesa. U Boogaloou ga je dočekao regionalni prvak Random (Crna Gora), već dobro poznat domaćoj publici.

Random je pokazao da je dostojan protivnik pa čak i kada battlea na engleskom jeziku. Osim užarenog battlea Dizasetra i Randoma, održana su još četiri battlea s poznatom regionalnom ekipom:

Karizmatik (Cro/Vukovar) vs Jantar (Cro/Ivanec)

Veb (Srb/Beograd) vs Lejdi Lerdi (Srb/Beograd)

Jurasick (Cro/Ivanec) vs Venok (BIH/Banja Luka)

Prost (Srb/Vršac) vs Trispa (BIH/Sarajevo)

Rap Battle ekipu pratite i na njihovom kanalu (https://www.facebook.com/RapSkillzChannel/), gdje uskoro možete očekivati snimke svih sinoćnjih okršaja.

Nevjerojatnu atmosferu ovog rap okršaja pogledajte u galeriji.