Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Arthur Beatrice nije nikakva povijesna ličnost, to je samo ime londonskog indie-pop benda koji je nakon lanjskog EP-a 'Carter' ovih dana objavio prvi album 'Working Out'.


Pjevač, multinstrumentalist i producent Orlando Leopard, pjevačica i klavijaturistica Ella Girrardot i braća Barnes (Elliot na basu i Hamish na bubnjevima) okupili su se prije tri godine. Arthur Beatrice brzo su došli na stranice NME-a i Guardiana, ali su najveći dio promocije odradili preko drušvenih mreža.

St. Vincent ima album tjedna!

Vezani članci Slika nije dostupna ALBUM TJEDNA ima Tensnake - 'GLOW' Slika nije dostupna VIDEO St. Vincent ima album tjedna!

U 11 pjesama raspoređenih na albumu 'Working Out' Orlando je prenio svoje iskustvo iz muzičke škole pa se Arthur po aranžmanima, produkciji i precizno odmjerenom spoju gitara i elektronike lako razlikuje od neiskusnih debitanata koji su preplavili britansku indie scenu.

Usporedbe s The XX, Alt-J i London Grammar nisu nimalo pretjerane, a Orlandova ekipa možda može i bolje od njih kad se naprijed izvuku pjesme 'Late', 'Singles', 'Grand Union' i aktualni singl 'Midland'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook