čarobna večer

Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić spremni su za koncert u Šibeniku

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Rade Šerbedžija na koncert dolazi sa Brijuna, dok Miroslav Tadić prekida svoj godišnji na otoku Prviću

Rade Šerbedžija uoči nastupa na 19. Večerima dalmatinske šansone, sutrašnjim koncertom na Tvrđavi Sv. Mihovila počinje druženje sa Šibenčanima.

Pogledaj i ovo Bad Daughter 26. ožujka Koncert Bad Daughter u Zagrebu imat će "zločesti potpis": "Bit će to zaokruženi doživljaj"

Sve je spremno za izniman koncertni događaj; u srijedu, 13.7. Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić zasvirat će Šibenčanima nakon četverogodišnje pauze. Poseban je to događaj čak i za umjetnika poput Rade, koji u svom pretrpanom rasporedu, između priprema predstava na Brijunima sa kazalištem Ulysses, nalazi vremena za još jednu svoju ljubav, i to onu glazbenu.

Osim što su mu koncerti, kako je sam objasnio, jedina poveznica sa njegovom publikom, ovaj sutrašnji, pred šibenskom publikom, poseban je izazov. Svestrani je glumac, pjesnik i pjevač priznao da ima tremu jer u rodnom gradu Arsena Dedića izvodi neke njegove pjesme, dok je Miroslav Tadić istaknuo svoju povezanost sa gradom Šibenikom, kao i veselje nastupa pred izuzetnom publikom koju taj grad ima.

Rade Šerbedžija na koncert dolazi sa Brijuna, dok Miroslav Tadić prekida svoj godišnji na otoku Prviću, a obojica se uistinu raduju susretu sa Šibenčanima i njihovim gostima.
Sve je spremno za sutrašnju čarobnu večer, na predivnoj tvrđavi, ispod vedrog šibenskog neba.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene