Za posjetitelje iz naše regije puštene su ulaznice po povlaštenoj cijeni za techno festival Sonus.


Jedan od 10 najboljih techno festivala na svijetu, Sonus, koji će se održati od 21. do 25. kolovoza na plaži Zrće, započeo je prodaju ulaznica po povlaštenoj cijeni za posjetitelje iz naše, EX YU regije.

Vezani članci PR Objavljena imena novih zvijezda koje će nastupiti na paškom Sonus festivalu u kolovozu! PR Najpoznatiji američki techno DJ, Seth Troxler, po prvi put dolazi u Zagreb na Sonusov #WELOVESOUND open air festival

Cijena festivalske ulaznice za 5 dana i 5 noći festivala iznosi 440 kuna i u prodaji su od danas putem online trgovine croatia-tickets.com. Po povlaštenoj cijeni, u nastupu više od 60 međunarodnih izvođača, moći će uživati posjetitelji iz Hrvatske, ali i gosti iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Kosova.

Ulaznice je također moguće kupiti na dvije rate te oni najbrži mogu ostvariti popust od čak 15 posto na smještaj na otoku Pagu za vrijeme trajanja festivala. Za više informacija o ovim pogodnostima,ali i informacijama o programu posjetite sonus-festival.eu.

Festival omiljen među ljubiteljima elektronske glazbe, održat će se i ove godine u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso na otoku Pagu gdje se očekuje dolazak više desetaka tisuća gostiju iz cijelog svijeta.

U 5 dana i 5 noći festivala očekuje se nastup svjetski poznatih DJeva među kojima su zasada najavljeni: Dixon, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Luciano, Joseph Capriati, Seth Troxler, Marco Carola, tINI, Jamie Jones, i još mnogi drugi svjetski poznati izvođači, te kao i prethodnih godina, hrvatski i regionalni DJevi.