5 dana i 5 noći

TECHNO FESTIVAL SONUS Pušten ograničen broj jeftinih ulaznica u prodaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za posjetitelje iz naše regije puštene su ulaznice po povlaštenoj cijeni za techno festival Sonus.

Jedan od 10 najboljih techno festivala na svijetu, Sonus, koji će se održati od 21. do 25. kolovoza na plaži Zrće, započeo je prodaju ulaznica po povlaštenoj cijeni za posjetitelje iz naše, EX YU regije.

Pogledaj i ovo Sonus Festival - 2 provod za pamćenje Na jubilarno izdanje Sonus festivala stiže devet novih izvođača, najimpresivniji program izvest će čak 52 glazbenika!

Cijena festivalske ulaznice za 5 dana i 5 noći festivala iznosi 440 kuna i u prodaji su od danas putem online trgovine croatia-tickets.com. Po povlaštenoj cijeni, u nastupu više od 60 međunarodnih izvođača, moći će uživati posjetitelji iz Hrvatske, ali i gosti iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Kosova.

Ulaznice je također moguće kupiti na dvije rate te oni najbrži mogu ostvariti popust od čak 15 posto na smještaj na otoku Pagu za vrijeme trajanja festivala. Za više informacija o ovim pogodnostima,ali i informacijama o programu posjetite sonus-festival.eu.

Festival omiljen među ljubiteljima elektronske glazbe, održat će se i ove godine u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso na otoku Pagu gdje se očekuje dolazak više desetaka tisuća gostiju iz cijelog svijeta.

U 5 dana i 5 noći festivala očekuje se nastup svjetski poznatih DJeva među kojima su zasada najavljeni: Dixon, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Luciano, Joseph Capriati, Seth Troxler, Marco Carola, tINI, Jamie Jones, i još mnogi drugi svjetski poznati izvođači, te kao i prethodnih godina, hrvatski i regionalni DJevi.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene