Prava poslastica

Punčke napadaju Europu! Kreće velika turneja

Punčke (FOTO: Dunja Ercegović) Punčke (FOTO: Dunja Ercegović)

Nakon kratkog zatišja, novi materijal priča i novu priču. Svu glazbu potpisuju Punčke.

Punčke kreću na veliku europsku turneju povodom skorašnje objave EP-a “Valovi”. Turnejom će obići 16 gradova u šest europskih zemalja tijekom ožujka i travnja.

Pogledaj i ovo showbuzz Teorija i praksa Koga briga znaju li surfati kad izgledaju ovako dobro!

Tour kreće 10. ožujka u Splitu, a nastavlja se u Zagrebu, Mariboru, Ljubljani, Brnu, Leipzigu, Berlinu te, posljednjeg dana mjeseca, u Bochumu. Travanj donosi koncerte u Aachenu, Plauenu, Münchenu, Kreuzlingenu, Bolzanu i Zero Brancu. Na njihovoj najvećoj i najznačajnijoj europskoj turneji dosad Punčke će, osim u Hrvatskoj, nastupati i u Sloveniji, Češkoj, Njemačkoj, Švicarskoj i Italiji. To je samo početak internacionalnog izlaza koji grupa priprema u ovoj godini.

Punčke će u četvrtak 8. ožujka objaviti EP “Valovi”. Već ranije najavljen istoimenim singlom i spotom “Valovi”, koji je ujedno prvi dio video triologije, EP će predstaviti novo poglavlje u radu benda.

Nakon kratkog zatišja, novi materijal priča i novu priču. Svu glazbu potpisuju Punčke, dok je za stihove zaslužna Lucija Ivšić. Na gitari i vokalima je Lucija Ivšić, Anja Tkalec je na basu dok je Goran Nježić na bubnjevima ujedno i novi član benda. EP “Valovi” je sniman i produciran u studiju Marka Mrakovčića, a sadrži 4 pjesme – “Valovi”, “Ples”, “Sjene” i “Roza i plavo”. Nova vizualna faza benda bit će praćena dizajnom i ilustracijama mlade umjetnice Ene Jurov.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene