OGROMANA DOZA POZITIVNE ENERGIJE

Spektakularna glazbena karavana ''Radijsko srce'' oduševila Sisak

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pravo ludilo nastavilo se i na drugoj postaji turneje Radijsko srce.

Velika glazbena 'karavana' Radijsko srce, nakon Bjelovara, proteklog je vikenda gostovala u Sisku. Sportska dvorana Brezovica svjedočila je iznimnom audio-vizualnom spektaklu, koji nikoga nije ostavio ravnodušnim, a među njima i župana Sisačko-moslavačke županije Ivu Žinića. Toni Cetinski, Pravila Igre, Radio Luksemburg i David Temelkov, bili su jamstvo odličnog, gotovo četverosatnog koncerta.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski ''Možda je moja glava luda, ali...'' Toni Cetinski osvrnuo se na zabrane koncerata srpskih pjevača u Hrvatskoj: "To što pojedini političari pokušavaju napraviti podjelu...''

Jedinstveni 'glazbeni vuk' Toni Cetinski vrijeme u Sisku nije trošio uzalud. Prvom pojavom na pozornici Toni je izazvao ovacije i pljesak svih u dvorani. Opčinjena publika u jednom je dahu slušala njegove najveće hitove u novo lepršavom glazbenom ruhu. Podsjetimo kako Toni sa svojim bendom, na ovoj koncertnoj turneji pjesme izvodi u acoustic/electric verzijama, a cijela je priča počela aktualnim regionalnim megahitom 'Laku noć'. Posebna atmosfera zavladala je kada je Toni otpjevao emocijama protkani '23. prosinac' koji je posvetio svom velikom prijatelju i kolegi, Toši Proeskom. Nakon svega, ljubav koja godinama vlada, između Tonija i publike, može se jedino opisati riječima, iznimno osjećajno uz ogromnu dozu pozitivne energije.



Pravo ludilo nastavilo se i na drugoj postaji turneje Radijsko srce, kada je u pitanju jedan od najuspješnijih mladih bendova, Pravila Igre. Dečki su sve prisutne, posebno ženski dio publike, oduševili svojim hitovima sa najiščekivanijeg albuma godine 'Nebo na mojoj strani'. Već je odavno poznato kako dečki gdje god se pojave naprave pomutnju, a pozornica im je 'kao' drugi dom. Ništa drugačije nije bilo ni na ovom koncertu gdje su prve redove ispunile najvatrenije obožavateljice, koje su ih i nakon nastupa pratile u stopu želeći, fotku ili autogram.

Ljubitelji itekako žestoke pop-rock svirke i u Sisku su došli na svoje kada je na pozornicu kročilo društvo iz Radio Luksmeburga. Odličnim nastupom, kao i interakcijom s publikom, još jednom su potvrdili svoje mjesto na glazbenom nebu.


Sisak je bio pravo mjesto za službenu koncertnu premijeru nove pjesme 'Ljubav na daljinu' mladog makedonskog pjevača Davida Temelkova. Skladba iz autorske radionice Miroslava Rusa, kao i sama izvedba, sve je ostavila bez daha. Posebno iznenađenje publicli priredio je u duetu s Tonijem Cetinskom otpjevavši 'Lagala nas mala' i 'Ugasi me'. Svakim novim nastupom do izražaja dolazi iznimna Davidova kvaliteta, a kada se još k tome pridoda talent koji se rijetko viđa, uspjeh je zagarantiran.
Nakon Siska, ‘Radijsko srce’, slijedi u gradovima:

21.04. Karlovac

22.04. Požega

28.04. Pula

30.04. Rijeka

05.05. Osijek

06.05. Virovitica

12.05. Gospić

13.05. Varaždin

17.05. Zagreb

20.05. Split
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene