Bundekfest

Publika na Bundekfestu zvala Nedu Ukraden pet puta na bis!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Simply the best riječi su velikog hita Tine Turner, a balkanska Tina Turner Neda Ukraden jučer je doslovno zapalila metropolu.

Bundek, petnaest tisuća ljudi i Neda Ukraden 'krivci' su zbog kojih su jučer Zagrebom tutnjali stari i novi hitovi. Stvarno se isplatilo, kako kaže jedan Nedin hit biti dio spektakularne atmosfere neviđenog koncerta koji je bio jedan od najiščekivanijeg na Bundekfestu.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden luksuzna oaza mira Ovo je vikendica Nede Ukraden u Crnoj Gori, za nju je dobivala primamljive ponude: ''Kakve su tu fešte bile...''

>> Zasjenila mlađe kolegice: Neda Ukraden pokazala kako se 'twerka'

Prava navala emocija nastala je na prve taktove svevremenskog hita 'Zora je', koji je itekako obilježio bogatu karijeru Nede Ukraden. Potpuno ludilo nastalo je kada su uslijedili hitovi 'Na pola puta', 'Najbolji klub u gradu', 'Dobro došli šampioni', 'Viljamovka' i mnogi drugi...

Ljubav između zagrebačke publike i Nede je dugogodišnja i velika, a pjevačica se u metropoli osjeća kao kod kuće, stoga je svaki novi koncert pred ovdašnjom publikom itekako veseli.
Dobro došli moji šampioni na megaspektakl, tako je Neda sinoć pjevala na prepunom Bundeku koji je gorio pod neviđenom atmosferom.

Tri sata koncerta za pamćenje nije bilo dovoljno publici koja je Nedu zvala pet puta na bis. Zabava na Bundekfestu večeras se nastavlja koncertima klape Cambi i Colonie.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene